DICĂ: "Sper să îl avem pe Budescu la meciul tur cu Sporting"

L.A.
Sport / 6 august 2017

Nicolae Dică (Sursa foto: captură Youtube)

Nicolae Dică (Sursa foto: captură Youtube)

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că speră ca fotbalistul Constantin Budescu să se refacă în urma accidentării la gambă şi să poată fi folosit la meciul tur cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor, programat la 15 august, potrivit unor surse din presă.

"Budescu este bine, a început recuperarea, sper ca la meciul tur cu Sporting să îl avem. Important este că el se antrenează, este pe zi ce trece mai bine", a spus Dică, citat de News.ro.

El a precizat că aşteaptă cu nerăbdare ca la FCSB să fie adus cel puţin un fundaş central.

Antrenorul a mai susţinut: "Noi încercăm să aducem jucători, le facem oferte, dar depinde şi de jucători dacă vor să vină. Sperăm să vină cât mai repede acei jucători. Aştept şi eu cu nerăbdare să vină cel puţin un fundaş central. Ne-am propus să aducem doi, dar vom vedea dacă vor veni. Nu pot să dau nume ce jucători vor veni, avem câteva variante pentru postul de fundaş central. Am avut mai multe variante, dar nu am reuşit".

Dică a menţionat că principalul obiectiv al echipei sale este câştigarea campionatului, inofrmează sursa.

Tehnicianul a menţionat: "Obiectivele sunt aceleaşi, avem obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, sperăm să reuşim acest lucru, campionatul a devenit acum obiectivul principal şi trebuie să mergem pe ambele fronturi. Avem un lot valoros, probabil o să mai aducem jucători, dar nu ne-am schimbat obiectivele. Toată lumea vrea să ne bată, suntem cea mai bună echipă din campionat, avem cele mai multe trofee, avem un lot valoros. Nu sunt mulţi care îşi doreau să ne calificăm în play-off-ul LC. Noi încercăm în fiecare zi să muncim cât mai mult şi să ne îndeplinim obiectivele".

Potrivit surseicitate, referitor la meciul de campionat cu Concordia Chiajna, Nicolae Dică a spus că este un joc important.

Antrenorul echipei bucureştene a conchis: "Suntem în faţa unui meci de campionat, un meci important pentru noi. Obiectivul nostru principal este acela de a câştiga campionatul. Mâine întâlnim o echipă care nu a început foarte bine acest campionat, au şi schimbat antrenorul, o echipă care pe teren propriu se apără în propria jumătate de teren, se bazează foarte mult pe contraatac. Încearcă foarte mult să exploateze fazele fixe. Cu siguranţă vor avea o altă atitudine când vor juca cu noi, asta se întâmplă cu toate echipele pe care le întâlnim".

Conform sursei, FCSB întâlneşte Concordia Chiajna, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a patra a Ligii I.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb