Din 26 decembrie ANAF poate începe executările silite

S.B.
Miscellanea / 23 decembrie 2020

Din 26 decembrie ANAF poate începe executările silite

De la începutul pandemiei Guvernul a decis că firmele pot amâna plata taxelor fără a li se calcula dobânzi şi penalităţi de întârziere. De asemenea, au fost suspendate şi popririle de către ANAF. Termenul a fost prorogat de câteva ori, ultima dată prin OUG 181, informează Hotnews.

Ei bine, termenul prin acea OUG a fost 25 decembrie, ceea ce înseamnă că urmează să se întâmple cele de mai sus: popriri, executări silite şi să curgă penalităţile de întârziere şi dobânzile.

De precizat ca Ministerul Finanţelor şi ANAF au oferit posibilitatea ca până la 15 decembrie să depună o cerere pentru procedura de eşalonare simplificată a datoriilor. În cazul acelor contribuabili nu se va ajunge la aceste efecte.

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, anunţa pe 30 noiembrie, într-o întâlnire cu oamenii de afaceri din Timiş, că pentru procedura de reeşalonare este posibil să fie decalat termenul de la 15 decembrie până la 15 ianuarie. Între timp au fost alegerile, iar premierul Ludovic Orban a demisionat, aşa că o astfel de OUG nu s-a mai dat, potrivit Hotnews.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Niste escroci oribili. Multe activitati au pus lacătul, lumea nu mai are joburi sau bani de mâncare și pe ANAF ii preocupă executările silite.

    1. ASA E NORMAL , SI CINSTIT !!! DAR , DE UNDE ATATA CINSTE , IN ROMANIA ??? EU , JUDEC ASA : AI VRUT SA FII '''''' CAPITALIST '''''' !!! SA DEVII BOGAT , FATA DE ALTII , CARE SANT SARACI !!! AI AVUT , S-AU AI FACUT ROST , DE UN CHEAG DE BANI !!! FOARTE BINE , BRAVO TIE !!! AI APUCAT , DUPA MINTEA TA , PE UN DRUM , SPRE PROSPERITATEA PERSONALA , PENTRU A NU MAI AVEA VREODATA , GRIJA ZILEI DE MAINE , SPRE DEOSEBIRE DE ALTII , CEI SARACI !!! TI-AI CONSTITUIT , O FIRMA , O VIITOARE POSIBILA ''''''' VACA DE LAPTE ''''''', PENTRU FOLOSUL TAU !!! REPET : PENTRU FOLOSUL TAU , PERSONAL !!! AI BAGAT BANI , AI CONSUMAT ENERGIE , NERVI , SI TIMP !!! PENTRU TINE , SI EVENTUAL , CEI DIN JURUL TAU !!! DE TINE , SI NUMAI DE TINE , DEPINDE SA REUSESTI SA-TI UMPLII CONTURILE DE BANI , S-AU SA PIERZI TOT , S-AU APROAPE TOT !!! ASTA E '''''' CAPITALISMUL '''''''', LUCRU PE CARE MAJORITATEA ROMANILOR , INCA NU-L INTELEG !!! EI , AR VREA , NUMAI SA CASTIGE , INDIFERENT CUM , NOTIUNEA DE '''''' PIERDERE ''''''' , AI INSPAIMANTA , AI TERORIZEAZA , AI FACE SA DEVINA ISTERICI !!! AU PRIMIT DE LA GUVERN , AJUTOARE SI FACILITATI FINANCIARE , LUCRURI CARE N-AR FI TREBUIT SA EXISTE , INTR-UN CAPITALISM ADEVARAT !!! AI BANII TAI , DESCURCA-TE , NENE !!! CA DE AIA , AI VRUT , SA DEVII CAPITALIST !!! S-AU ESTI ''''''' CAPITALIST '''''', NUMAI LA CASTIG ??? CAND CASTIGI , IMPARTI SI TU , CEVA DIN BANII TAI , CU ALTCINEVA ??? AUD ??? NICI POMENEALA !!! CA , DOAR , SANT LA MIJLOC , BANII TAI , PERSONALI !!! ORICUM , IN ROMANIA , CAPITALISMUL , NUMAI CAPITALISM , NU ESTE !!! CRED CA , NIMENI NU STIE , CE ESTE !!! PROBABIL , CAPITALISM CUBANEZ !!! CE MA DERANJEAZA , PE MINE PERSONAL , E SA AUD LA TELEVIZOR , CUM MARII AFACERISTI , HOTELIERII , SI RESTAURANTELE , TIPA MEREU , CA VOR AJUTOARE GUVERNAMENTALE !!! MAI , NENE !!! TI-AI ALES DOMENIILE ASTEA , PENTRU DEZVOLTAREA TA PERSONALA , LUPTA-TE CU PROPRIILE MIJLOACE , SA TE MENTII , PE LINIA DE PLUTIRE !!! FARA SA TOT CERI , POMANA !!! VOR AJUTOARE IN BANI , CAT DE MULTI BANI , PE DEGEABA , DACA SE POATE !!! PAI , CE CAPITALISM , E ASTA ??? CAPITALISM ROMANESC , DESIGUR !!! NU STA , SI TE VAICARII , LUPTA !!! CA DE AIA , AI BANII TAI , SI AFACEREA TA !!! REUSESTI , BRAVO TIE !!! NU REUSESTI , VINDE-TI AFACEREA , SI APUCA-TE DE ALTA !!! S-AU , PUR SI SIMPLU , ANGAJEAZA-TE !!! ASTA E , '''''''' CAPITALISMUL ADEVARAT '''''''', LUCRUL ATAT DE URAT , DE CEI MAI MULTI '''''' ANTREPRENORI '''''' ROMANI !!!

      Da mai State, in folosul meu mi-am riscat tot(avere, sanatate si multe altele). Dar din folosul meu am platit salarii pentru lucratorii mei, dar si pentru o cireada de bugetari si politicieni. Si dupa cum scrii, nici tu nu mancai cozonac fara impozitele platite de astia ca mine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb