DISTRAS DE TWITTER, Un contabil este vinovat pentru gafa din finalul galei Oscar

Adi Iacob
Cultură / 1 martie 2017

Un contabil este vinovat pentru gafa din finalul galei Oscar

Un contabil al PricewaterhouseCoopers (PwC), compania de consultanţă care se ocupă de numărarea voturilor membrilor Academy Awards, este cel ce a dat peste cap, cu câteva zile în urmă, procedura anunţării premiului Oscar pentru cel mai bun film, susţin reprezentanţii PwC, citaţi de The Independent.

Amintim că, în cadrul ceremoniei, musicalul "La La Land" a fost anunţat câştigător, deşi adevăratul învingător era drama "Moonlight". Potrivit PwC, contabilul Brian Cullinan le-a dat prezentatorilor Warren Beatty şi Faye Dunaway plicul greşit pentru premiul de top din industria filmului, din cauză că, în culisele evenimentului, era ocupat cu publicarea de mesaje pe Twitter.

Într-o gafă care a şocat mulţimea aflată în Dolby Theatre din Hollywood şi publicul ce urmărea evenimentul pe micile ecrane, "Cullinan a înmânat în mod eronat plicul de rezervă pentru categoria «cea mai bună actriţă în rol principal» în locul plicului aferent categoriei «cel mai bun film» lui Beatty şi Dunaway", au precizat reprezentanţii PwC.

De asemenea, comunicatul relatează că "odată produsă acea eroare, protocoalele pentru corectarea ei nu au fost urmate suficient de rapid de către Cullinan şi nici de partenerul lui din timpul galei".

Cu câteva zile înainte de gală, într-un interviu acordat publicaţiei The Huffington Post, Brian Cullinan a precizat că procedura ce vizează reglarea situaţiei înmânării unui plic nepotrivit, alta decât semnalarea managerului de scenă, nu este clară". Acesta a adăugat: "Este foarte puţin probabil să se întâmple aşa ceva".

PwC îşi asumă întreaga responsabilitate pentru incidentul de la gala premiilor Oscar şi şi-a prezentat scuze publice actorilor şi producătorilor celor două filme vizate de gafă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb