Diverta lansează un nou brand de retail, investiţia în noul magazin Osim fiind de 250.000 euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 23 decembrie 2008

Osim a deschis din 21 decembrie, în cadrul Diverta din centrul comercial Plaza, primul magazin din România, iar planul de dezvoltare prevede deschiderea a 5 noi magazine în 2009 urmând ca până în anul 2013 să se ajungă la un număr cuprins între 15 şi 20 de magazine, a anunţat ieri compania.

Magazinul dispune de o suprafaţă de 120 metri pătraţi, iar investiţia totală pentru deschiderea acestuia se ridica la aproximativ 250.000 de euro. Potrivit reprezentanţilor Diverta, Osim este liderul global în soluţii pentru un stil de viaţă sănătos şi are o experienţă de peste 28 de ani în dezvoltarea produselor pentru lifestyle sigure şi inovatoare. Osim a dezvoltat o reţea de peste 1.100 de puncte de vânzare, în 369 de oraşe din 31 de ţări.

Comercializarea produselor Osim se va face atât prin magazinele Osim, cât si prin road-show-uri la târguri şi expoziţii de profil, distribuitori ai saloanelor de înfrumuseţare sau spa, săli de recuperare fizică, reţele farmaceutice şi magazine on-line.

Primul magazin, din Plaza România, va găzdui 40 de modele de produse din gamele Masaj & Relaxare ( fotolii de masaj, dispozitive pentru masajul picioarelor, al capului, spatelui şi ochilor, dispozitive manuale de masaj, geluri); aparate pentru măsurarea unor parametrii fiziologici (măsurarea tensiunii, măsurarea greutăţii şi a stratului adipos); Fitness (aparate de fitness şi biciclete pentru exerciţii fizice, centuri de slăbit, aparate de masaj prin pulsaţii electrice sincrone). În plus, în magazin pot fi achiziţionate şi produse din gama de Curăţenie & Purificare a ambientului (purificatoare de aer şi apă, umidificator de aer, aparatură pentru curăţirea casei), plus accesorii pentru îmbunătăţirea calităţii somnului (pături, perne anti-sforăit, cd playere cu melodii presetate pentru relaxare etc).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb