DOMO Retail are acum un acţionar unic, în urma unui management buyout

E.D.
Companii #Bunuri de Larg Consum / 2 octombrie 2014

DOMO Retail SA are de acum un nou proprietar, după ce Eugen Petrov a preluat compania în urma unui proces de management buyout prin care a devenit unic acţionar al companiei care deţine DOMO, arată un comunicat remis astăzi redacţiei.

Din 2012, Eugen Petrov a fost reprezentant al acţionarilor şi preşedinte al Consiliului de Administraţie DOMO Retail SA,.

"Am preluat noua poziţie în cadrul companiei având o viziune clară asupra perspectivelor DOMO ca principal jucător pe piaţa de retail din România şi Sud-Estul Europei. Îmi afirm angajamentul de a susţine echipa de management în atingerea obiectivelor de creştere ale companiei. Obiectivul principal pe care mi-l propun ca acţionar este să conduc DOMO către rezultate financiare pozitive. Cred în implicarea totală a fiecărui angajat al companiei şi am încredere deplină în experienţa echipei de management, în cunoştinţele şi know-how-ul vestic adus de aceasta, precum şi în leadeship-ul şi viziunea lui Kim Koellner, ca CEO al DOMO Retail SA", a declarat Eugen Petrov.

"Obiectivul nostru poate fi realizat numai prin îmbunătăţirea performanţelor de afaceri ale companiei, un rezultat direct al îmbunătăţirii satisfacerii nevoilor clienţilor, al unei bune colaborări şi a susţinerii din partea partenerilor noştri - furnizori, proprietari, instituţii financiare. Misiunea noastră este de a crea o afacere durabilă şi valoroasă, pe termen lung, alături de partenerii noştri", a continuat Eugen Petrov.

Domo Retail este un retailer specializat în electronice, electrocasnice şi IT&C din România, deţinând o reţea naţională formată din peste 90 de magazine, precum şi o platformă de retail online.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb