Donald Trump a ajuns în Manhattan pentru o depoziţie în faţa procurorului general al New York

A.F.
Internaţional / 13 aprilie 2023

Donald Trump a ajuns în Manhattan pentru o depoziţie în faţa procurorului general al New York

Donald Trump a sosit în Manhattan, pentru o întâlnire în faţa procurorului general al New York, Letitia James, conform Reuters. Letitia James a înaintat un proces civil la tribunalul de stat din New York, în Manhattan, în septembrie 2022, împotriva lui Trump şi a celor trei copii adulţi ai săi, pentru fraudă, acuzându-i că au declarat eronat valoarea proprietăţilor lor imobiliare pentru a obţine împrumuturi favorabile şi scutiri fiscale. La rândul său, Trump a dat-o în judecată pe James după demersul procurorului general împotriva sa.

Donald Trump, care doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale ale ţării după scrutinul din 2024, a fost pus sub acuzare şi de biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, la începutul lunii. Împotriva fostului preşedinte au fost formulate 34 de capete de acuzare privind falsificarea registrelor contabile. Trump şi-a dat în judecată fostul avocat, Michael Cohen

Donald Trump l-a dat în judecată pe fostul său avocat Michael Cohen, pentru că i-a cauzat "prejudicii mari reputaţiei" şi a cerut 500 de milioane de dolari drept reparaţii.

Echipa de avocaţi a lui Donald Trump a intentat ieri procesul la o instanţă federală din Districtul de Sud al Floridei pentru "încălcări multiple" ale lui Michael Cohen în relaţia avocat-client şi îmbogăţire ilicită, printre alte acuzaţii.

În plângerea sa, Trump dă asigurări că fostul său avocat "l-a denigrat în cărţi, podcasturi şi declaraţii publice cu scopul de a câştiga bani şi notorietate" de pe urma sa.

Încolţit de anchetatori privind articolele postate de presă, care descoperiseră fraude fiscale în conturile sale, Michael Cohen s-a întors împotriva lui Donald Trump. El a recunoscut că a primit 11 cecuri pentru a acoperi costurile suportate cu starul de filme pentru adulţi. Însă aceste plăţi au fost înregistrate ca "taxe legale" în conturile Organizaţiei DonaldTrump, ceea ce a dus la acuzarea lui Donald Trump, primul fost preşedinte din istoria SUA urmărit penal.

Alvin Bragg a fost ţinta a sute de ameninţări de când s-a aflat că marele juriu reunit în acel caz îl va inculpa pe Trump, iar acesta este al doilea plic cu pulbere albă pe care l-a primit. Autorităţile au stabilit că substanţa nu este periculoasă, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul precedent.

Plicul alb pe care l-a primit Alvin Bragg a fost găsit în camera de corespondenţă din subsolul Parchetului, iar, după descoperirea lui, la clădire s-au deplasat Poliţia, angajaţi din cadrul Biroului de Management al Urgenţelor şi ai Departamentului pentru Protecţia Mediulu

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Mare e frica democratilor razboinici de TRUMP

    1. razboinicilor le e frica de un bufon iubitor de putinel

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb