Donald Trump cere suspendarea Constituţiei SUA

S.B.
Internaţional / 4 decembrie 2022

Donald Trump cere suspendarea Constituţiei SUA

Fostul preşedinte republican al SUA, Donald Trump, a cerut sâmbătă suspendarea Constituţiei americane, insistând din nou asupra acuzaţiilor sale că ar fi pierdut în urma unei fraude alegerile din 2020 în faţa democratului Joe Biden, informează Agerpres.

Trump a transmis acest mesaj pe reţeaua sa de socializare Truth Social, în urma publicării pe Twitter a unor emailuri interne ale acestei companii care arată cum aceasta a blocat înaintea alegerilor prezidenţiale un articol despre afacerile lui Hunter Biden, fiul actualului lider de la Casa Albă.

În mesajul postat pe Truth Social fostul preşedinte scrie că ''Partidul Democrat şi Comitetul Naţional Democrat'' s-au folosit de marile platforme de social-media pentru a reuşi o ''fraudă masivă'' la alegerile din 2020.

''O fraudă masivă de asemenea tip şi magnitudine permite să se pună capăt tuturor regulilor, normelor şi articolelor, inclusiv a celor din Constituţie'', a apreciat Trump.

Casa Albă a reacţionat condamnând această poziţie a fostului preşedinte republican. ''Nu poţi iubi America doar atunci când câştigi. Constituţia SUA este un document sacrosanct care a garantat timp de peste 200 de ani ca libertatea şi domnia legii să se menţină în marea noastră ţară'', a declarat un purtător de cuvânt al preşedintelui Joe Biden.

Puţin mai devreme, noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a anunţat pe reţeaua sa de socializare va publica pe această temă o a doua serie de informaţii, pe care le-a denumit ''Arhivele Twitter''.

Musk a distribuit anterior o serie de mesaje ale jurnalistului Matt Taibbi, în care este detaliat, citând documente interne ale Twitter, modul cum această platformă a acţionat pentru a limita cât mai mult distribuirea unui articol din New York Post despre afacerile lui Hunter Biden când tatăl acestuia era în campanie electorală înaintea alegerilor.

Taibbi dezvăluie astfel cum angajaţi ai reţelei de socializare, care primea atunci donaţii substanţiale din partea Partidului Democrat, au diminuat distribuirea acelui articol şi au eliminat linkurile ce trimiteau la acesta inclusiv în mesajele directe, invocând drept justificare politica societăţii referitoare la materialele piratate.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Make America Small Again

    1. Ai descris de fapt, ceea ce face Mos Bideu cu America! Evident ca, nu dupa ideile lui chinuite de Alzheimer, ci dupa instructiunile de pe cartonasele pe care le primeste de la Deep State-ul american!

      Daca dupa un mandat chinuit Trump deja ataca congresul si isi pune problema desfiintarii constitutiei dupa doua mandate va vrea, la fel ca prietenul sau Putin, sa fie uns sef pe viata ca doar e o prostie limita aia cu doua mandate.

    Usor cu pianul pe scari. Americanii au dreptul la arme tot in constitutie si de-aia partidul la guvernare de pe acolo nu stiu cum sa o tot faca sa-l scoata. Un soi de "ai dreptul dar nu te las".

    Trump gafeaza insa... fiti atenti. Daca frauda aia si silenzio stampa nu se investigheaza de nimeni e clar ca ceva nu functioneaza acolo, institutional. Un document neaplicat de doar hartie. 

    Pai nu in baza Constitutiei a ajuns clovnul Trump presedinte? Penibil pentru un hot? parca hot este ala de nu-si plateste taxele?

    cat timp voturile se vor tot " digitaliza " si vor fi cu scrisori si din astea , frauda va fi tot mai usoara . este ca si la loto 6, 49 , de cand s-a facut tragere electronica se castiga cand vor si cine vor , cu tragere clasica manuala este practice imposibil , cu cea electronica cu un softulet care poate sa-l faca oricine , faci ce vrei .

    Trump are dreptate a fost furat in 2020. Cum sa il vinga unul care nu stie pe ce lume traieste. Sistemul se aplica peste tot in lume. In Romania este pe fata.

    1. Cum sa fi ramas la butoane unul care nu stie pe ce lume traieste?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb