Dr. Fischer Dental anunţă intenţia de listare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti

G.U.
Piaţa de Capital / 15 noiembrie 2021

Dr. Fischer Dental anunţă intenţia de listare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti

Dr. Fischer Dental, liderul pieţei de tehnică dentară din România, cu o experienţă de peste 25 de ani, anunţă intenţia de listare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă. Atragerea de finanţare de pe piaţa de capital vizează cu precădere extinderea business-ului pe pieţele internaţionale şi fructificarea potenţialului ridicat de creştere pe aceste pieţe, unde compania este deja prezentă şi are dezvoltate parteneriate de tradiţie. De asemenea, se urmăreşte consolidarea poziţiei pe piaţa locală, în contextul în care aceasta este foarte fragmentată, ceea ce permite creşterea prin stabilirea unor puncte mobile de servicii - reprezentând angajaţi cu rol de agenţi de vânzări şi consultanţi - şi prin digitalizarea susţinută a actului medical stomatologic, care facilitează pătrunderea în oraşe mai puţin dezvoltate din România.

Acţiunile companiei vor fi disponibile sub simbolul DENT, iar listarea este aşteptată în luna ianuarie 2022. În perioada următoare, compania va realiza un plasament privat, dorind să atragă suma de 5 milioane de RON. Operaţiunile de atragere de capital şi de listare vor fi intermediate de TradeVille, se menţionează în comunicat.

"Nevoia de a avea o dantură sănătoasă este de primă importanţă pentru toată lumea, dar şi permanentă, în toate etapele vieţii, iar în jurul deservirii la nivel de excelenţă a acestei nevoi am construit întreg Grupul Dr. Fischer. Bazându-ne pe o echipă formată din cei mai buni specialişti din piaţă, oferim servicii şi lucrări protetice de înaltă calitate, la preţuri competitive, în termeni de execuţie extrem de rapizi, pentru clienţi din ţară şi străinătate. Rezultatele foarte bune pe care le-am obţinut până acum, nivelul înalt de pregătire al echipei, notorietatea din branşă şi un profil unic al serviciilor oferite sunt atuuri care vor fi folosite de Grupul Dr. Fischer pentru a trece la un nou nivel al afacerii. Ne propunem să devenim unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de tehnică dentară de pe piaţa europeană. Avem în dotare cele mai noi şi mai performante echipamente de producţie şi confecţionăm lucrările cu aceleaşi materiale folosite de laboratoare din ţări precum SUA, Germania, Marea Britanie sau Elveţia," a declarat Dr. Antoaneta Fischer, fondatoarea Dr. Fischer Dental.

În ultimii ani, Dr. Fischer Dental a investit în tehnologii digitale moderne, ceea ce a permis companiei realizarea de lucrări protetice la cele mai înalte standarde mondiale şi au generat majorarea capacităţii de producţie chiar şi cu 100% pentru anumite segmente. Laboratorul, aflat în Bucureşti, deserveşte clienţi - dintre care unii de peste 15 ani - în ţări precum Canada, Belgia, Franţa, Germania, Italia, Suedia şi SUA.

"Avem rezultate foarte bune de vânzări, atât în România, cât şi pe pieţele externe, există un potenţial foarte mare de creştere al acestei pieţe de nişă, iar finanţarea atrasă de pe piaţa de capital va contribui la materializarea planurilor de dezvoltare pe plan internaţional. Realizările echipei noastre, bazate pe know-how la cel mai înalt nivel şi pe adoptarea tehnologiilor digitale, obţin, zi de zi, aprecierea clienţilor şi sunt convinsă că vor câştiga şi încrederea investitorilor," a adăugat Antoaneta Fischer.

Dr. Fischer Dental a înregistrat o creştere constantă a veniturilor în ultimii trei ani, reuşind, în cursul anului trecut, să compenseze scăderea înregistrată în perioada de stare de urgenţă, când cabinetele au fost închise timp de 2 luni, prin livrările făcute la export. Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 9,2 milioane de lei şi o marjă de profit net de 25,4%.

Potrivit sursei citate, în primul semestru din 2021, Dr. Fischer Lab a raportat venituri de 5,18 milioane de lei, ceea ce reprezintă o creştere de 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar pentru întreg anul 2021 compania estimează o cifră de afaceri de 10,7 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Sper sa nu fie doar o alta 'bomba', cu pretul la listare care s-o duca la un PER de 40, ca restul bulelor.

    Vanguard si BRK sunt specialisti la pompe din astea, nehalitii.

    1. Bravo lor ca gasesc gusteri carora sa le vanda.

      Sa feliciti niste banditi pentru "munca" lor arata nivelul intelectual si moral in care nici nu ai habar ca te scalzi!

      Maine-poimaine vii sa ne spui ca n-am fost suficient de abili sa ne inscriem in PSD ca sa furam si noi ce-a mai ramas de furat din Romania.

      Da' bravo, ma! 

      Bursa noastra damboviteana ''originala'' nu este manastire de maici si nici locul frecventabil pentru naivi in cautare de chilipiruri. Aici trebuie sa fii scolit (sa fi pierdut bani), sa ai reflexe rapide si incredere doar in ''calculatorul'' tau. in rest, numai de bine.

      N'ai prins ironia, ai "halit" fenta.

      Aprecierile tale despre mine, te privesc mai mult pe tine decat pe mine.

      Probabil esti plecat din localitate de mult timp, de cand moralitatea si capitalismul nu mai dorm in acelasi pat. 

    Hai, Susanule, baga material ca si aici te-ai insurubat profesionist!

    Nu uita sa iti faci numarul si pe grupul de urmaritori carora le reprosezi ca nu sunt la nivelul tau! 

    1. Ai dreptate...susanul...este o mare pompa..mie mi se pare putin securista..dar cu grad mic

      ți-e ciuda ca Susanu are multe laicuri...și multi bizoni care înghit cu polonicul reclamele lui la țepele AeRo-iene.

    Nu stiu ce sa spun in general despre Aero,dar ma socheaza cand vad cum fac unii varza prezentarea rezultatelor.A mai fost NRF,dar la AG e strigator la cer,e hotie pe fata.Bursa ca ziar ar trebui sa ia atitudine ca nu se poate asa ceva!

    Pag.16 CPP-venituri din exploatare 190 milioane,ch.exploatare 182 cu profit exploatare 8mil.Pierderi financiar 2 mil insa miraculos profitul brut ramane peste 8 milioane!! 

    Venituri totale 208 milioane cand ele nu au cum sa fie peste 190 milioane ca nu au venituri financiare mai deloc.Cheltuieli totale 199 milioane desi din exploatare avem 182 si inca 2 si ceva ch.financiare. 

    Totul e gresit,o imensa teapa pentru tot ce inseamna ideea de bursa! 

    Din calculele mele refacute profitul net e sub 5,5 milioane lei dar ei fac niste scaderi si adunari tembele si le da 7,7 milioane,ba mai si scriu in cateva locuri ca atat e! 

    2 pagini mai sus,la pag.14 reiese tot asa un rezultat brut de 6 milioane si ceva deci net 5 si ceva.Ei calculeaza tot 7,7 ! Ei anunta pierderi de 2 mil in financiar dar tot ei uita sa le scada. 

    Si mai sus baga o groaza de manipulari cu cifra de afaceri adunata ca pristanda,zic ca e neconsolidata dar induc in eroare adunand si intragrup vanzari la AAB. 

    Daca nu scriu unii si Bursa nu intreaba la firma,maine se tranzactioneaza AG pe baza unor minciuni colosale despre rezultatele financiare!

    Asa se pun bazele MCSurilor,cu minciuni peste minciuni in speranta ca nimeni nu vede,nu aude,ca ASF doarme. 

    1. Pentru un popor de analfabeti functionali totul e calculat perfect, la virgula.

      Chiar nu inteleg ce ai cu AG :) 

      Interesant ce spui despre raportul lor, sunt uluit :P

      Mai am cateva pagini din "Walden" - Henry David Thoreau si incep imediat si Raportul - AG. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb