Dragnea: "Nu avem de gând să-l suspendăm pe Klaus Iohannis"

A.G.
Ziarul BURSA #Politică / 3 februarie 2017

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a afirmat joi că nu are în intenţie suspendarea şefului statului, ci asigurarea liniştii în ţară, "deşi nu se doreşte".

"Nu, nu avem de gând să-l suspendam pe Klaus Iohannis. Încercăm să facem orice pentru a aduce pace şi linişte în această ţară. Se pare că nu se doreşte", a declarat Dragnea într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, s-a ridicat foarte mult nivelul de discuţie despre acest subiect prin intervenţia preşedintelui.

"Şi cred că este obligatoriu ca şi noi, şi opinia publică să afle adevărul. Adică s-au dat informaţii, aşa cum avea obligaţia să dea, nu s-au dat, le-a primit ministrul de Interne, nu le-a primit. Astea sunt întrebări care nu pot rămâne fără răspuns. Au avut loc în Bucureşti violenţe destul de grave. Pot apărea alte situaţii, vreau să vedem şi noi dacă relaţia instituţională funcţionează corect", a arătat preşedintele Camerei Deputaţilor, citat de Agerpres.

El a susţinut că nu a avut nicio discuţie - "nici formală, nici informală" - cu ministrul Justiţiei, de la instalarea lui în funcţie până astăzi, până la elaborarea şi adoptarea ordonanţei zilele trecute, despre aceste acte normative.

Liderul PSD a solicitat Comisiilor juridice ale Parlamentului să invite "rapid" la discuţii, la dezbateri pe toţi reprezentanţii sistemului de justiţie.

"Din punctul meu de vedere, acea ordonanţă poate să fie modificată în Parlament, pentru că este dreptul Parlamentului, în orice fel, cu o singură condiţie - să rămână totuşi dorinţa ca decizia Curţii să fie pusă în practică. În rest, din punctul meu de vedere, poate să rămână acolo un leu", a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă mai este valabil dosarul său, în condiţiile în care este desfiinţată instituţia denunţului, Dragnea a spus: "Este, că acea prevedere nu se aplică retroactiv".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nu mai are domnul Treichl nicio Firma de absorbit, nu mai teleporteaza niciun sediu in Moldova , nu mai scrie niciun memorandum la BCE sa micsoreze RMO? Plictiseala...

    pai ce, l-ati ales voi ,ca sa-l suspendati voi-voi l-ati ales pe ponta-SAU AICI NU MAI ESTE VALABIL MADATUL DAT DE ELECTORAT?

    gandire de gaga, dragneo 

    1. În viață mai apar și cumpene. Favorizarea Securității ceaușiste, la nesfărșit, poate avea și consecințe nefaste, cum ar fi referendumul pentru demitere.

    cai verzi pe pereti.

    Hotaraste-te: pe cine-l suspenzi?!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb