Dubai International Finance Center îşi accelerează transformarea digitală să devină cel mai avansat centru financiar din regiune

Internaţional / 3 martie 2021

Sursa foto: LinkedIn

Sursa foto: LinkedIn

Dubai, unul dintre cele mai importante centre comerciale din lume, îşi consolidează poziţia de centru economic şi comercial pivot pentru regiunea MEASA (Orientul Mijlociu, Africa şi Sudul Asiei), cu o modernizare a infrastructurii de ultimă generaţie pentru Dubai International Financial Center (DIFC). Consolidarea sectorului financiar este o prioritate pentru dezvoltarea Emiratului, iar DIFC, care se numără printre primele 10 centre financiare din lume, se află în centrul acestei transformări.

În timp ce DIFC a acordat întotdeauna prioritate digitalizării pentru a îmbunătăţi conectivitatea şi accesibilitatea în hub-ul său (cu mult înainte de valul de transformare digitală COVID-19), a căutat să îşi extindă infrastructura existentă de până la trei ori până în 2024. Noua soluţie Huawei CloudCampus 2.0 a fost soluţia perfectă pentru cerinţele de conectivitate crescânde ale centrului.

O componentă esenţială a transformării a fost lansarea următoarei generaţii Wi-Fi 6 în parteneriat cu Huawei, care a permis construirea unei reţele campus inteligente, complet fără fir, cu capacitatea de a sprijini servicii inteligente inovatoare. Această lucrare de transformare digitală cu Huawei întăreşte poziţia DIFC ca cel mai avansat hub financiar din regiunea MEASA, oferind cea mai rapidă tehnologie de reţea locală fără fir (WLAN) până în prezent.

De ce este importantă reţeaua campus pentru transformarea spaţiului de lucru?

Multe organizaţii au început procesul de transformare digitală în urmă cu câţiva ani, dar 90% din toată activitatea de transformare digitală a avut loc la sediul întreprinderii sau la filiale mai mari. Acum, "post-pandemie", un număr din ce în ce mai mare de sucursale şi terminale de producţie mai mici fac pasul spre operaţiuni wireless. Aceeaşi reţea trebuie să răspundă unui număr exponenţial de dispozitive şi aplicaţii care necesită lăţime de bandă şi sunt sensibile la latenţă. Din păcate, reţelele vechi de campus nu sunt în măsură să asigure o lăţime de bandă constantă, să garanteze calitatea serviciilor sau să găsească şi să rezolve proactiv defecţiunile de reţea. Provocări precum acestea sunt obstacole în calea transformării digitale a campusurilor întreprinderilor.

Cu toate acestea, implementarea unei reţele inteligente de campus pe care întreprinderile le pot folosi pentru a conecta totul în hub-urile lor poate ajuta la accelerarea transformării digitale. Cu ajutorul inteligenţei artificiale (AI), Huawei CloudCampus 2.0 duce conectivitatea de campus la nivelul următor.

Cum poate CloudCampus 2.0 să adauge valoare unui hub de întreprindere?

-Prin super capacitate: realitatea virtuală (VR), stocarea în cloud, dispozitivele IoT, transportul optic elastic şi colaborarea în cloud sunt noile realităţi ale spaţiilor noastre de lucru şi solicită reţele complet wireless, cu viteze foarte mari. Pentru a răspunde unor astfel de cerinţe actuale şi viitoare, Huawei a lansat o gamă completă de dispozitive noi, cu lăţime de bandă ridicată şi înaltă performanţă, cu fir şi wireless, ca parte a soluţiei sale CloudCampus 2.0. Aceste dispozitive pot ajuta întreprinderile mari sau mici să construiască reţele de campus care oferă viteze foarte mari la fiecare terminal şi conectivitate neîntreruptă oriunde, oricând.

-Printr-o experienţă inteligentă: reţelele de campus au astăzi multiple servicii cheie, experienţe de utilizator şi servicii în reţea, dar acestea au, de asemenea, un impact direct asupra operaţiunilor şi a eficienţei lucrului în echipă. Soluţia CloudCampus 2.0 introduce instrumente de inteligenţă artificială în întreaga reţea şi valorifică tehnologiile 5G Huawei pentru a afla în mod inteligent schimbările de reţea, a optimiza automat şi a reduce interferenţele reţelei wireless pentru a îmbunătăţi performanţa ei. De asemenea, poate detecta tipuri de aplicaţii şi aloca dinamic resursele din întreaga reţea, fără a afecta experienţa pentru aplicaţiile cheie. În plus, detectează automat roaming-ul terminalului şi realizează sinergia dispozitiv-reţea pentru a reduce rata de pierdere a pachetelor la aproape zero.

-Prin implementare autonomă, service şi remediere: lansarea rapidă a serviciilor a devenit o condiţie prealabilă pentru furnizorii de soluţii. Deşi implementarea unei reţele de campus formate din mii de switch-uri poate dura săptămâni, platforma universală pentru gestionarea, controlul şi analiza reţelei, iMaster NCE, se bazează pe Autonomous Driving Network (ADN) şi ajută la implementarea reţelelor şi serviciilor în câteva zile. Acest sistem este utilizat pentru gestionarea centralizată a reţelelor LAN, WAN şi WLAN, astfel încât noi adăugiri pot fi implementate automat indiferent de dimensiunea şi locaţia lor. iMaster NCE acceptă, de asemenea, analiza continuă a experienţei fiecărui utilizator, în fiecare aplicaţie şi în fiecare moment din întreaga reţea a campusului, identificând astfel proactiv defecţiunile şi rectificându-le înainte de a primi reclamaţii ale utilizatorilor.

-CloudCampus 2.0 este mai mult decât un upgrade

CloudCampus2.0 este mai mult decât un simplu upgrade tehnic al versiunii anterioare. El bifează fiecare cerinţă de afaceri pentru o reţea de campus şi asigură calitate, viteză şi securitate.

Întreprinderile îşi pot extinde acum reţelele conectând LAN şi WAN cu o implementare rapidă şi simplă. Pot pune aplicaţii în cloud, făcându-le accesibile angajaţilor şi partenerilor. Utilizatorii pot avea acces la tot ceea ce au nevoie, îmbunătăţindu-şi experienţa într-o reţea de campus sigură şi fiabilă. Pe măsură ce progresăm către o lume extrem de conectată, ea serveşte drept coloana vertebrală supremă pentru IoT, conectând totul cu viteze gigabit, posibile prin conexiuni rapide 5G şi fibră optică în reţeaua campusului.

Soluţia CloudCampus Huawei a deservit clienţii industriali din peste 100 de ţări şi regiuni, iar mai nou CloudCampus 2.0 îşi propune să ajute jucătorii din toate industriile să construiască reţele digitale pregătite să le satisfacă nevoile de astăzi şi de mâine.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb