Dunărea Center Mall - primul centru comercial realizat cu gresie Monalisa NanoTech

C.P.
Companii #Imobiliare / 2 august 2010

Dezvoltatorii Dunărea Center Mall vor utiliza, pentru realizarea acestui centru comercial, gresie porţelanată rectificată tratată NanoTehnologic cu proprietăţi de antipătare, antitocire şi cu reflexie superioară a luminii, marca Monalisa NanoTech. Acesta va fi primul mall care va folosi acest tip de gresie, societatea UniFort Trading SRL Bucureşti, unic reprezentant Monalisa Group pentru România, fiind prima companie autohtonă care realizează o lucrare de anvergură cu asemenea produse.

"Amenajarea mall-ului cu acest tip de gresie aduce avantaje majore atât pe termen scurt (preţ foarte avantajos), cât şi pe termen lung (în special datorită tratamentului NanoTehnologic al suprafeţei plăcilor utilizate). Este bine ştiut faptul că un centru comercial de succes trebuie să aibă o imagine proprie, care să-l diferenţieze de celelalte, pardoseala reprezentând una din principalele părţi integrante a design-ului interior şi având o mare funcţionalitate în asigurarea condiţiilor de igienă. Astfel, pardoseala trebuie să corespundă nu doar cerinţelor estetice, ci şi celor tehnice, precum rezistenţa la un trafic foarte intens, întreţinerea uşoară şi cât mai puţin costisitoare", a declarat Iurii Vârlan, director general al UniFort Trading SRL.

Deasemenea, în luna aprilie 2007, Grupul Monalisa a implementat cu succes acţiunea de fabricare în serie a noilor plăci supradimensionate (panouri) porţelanate laminate (PP 900 x 1800 x 5,5 mm), cu o producţie anuală totală de aproximativ un milion de metri pătraţi. Începând cu anul 2011, societatea va investi în 5 linii noi de producţie de PP, astfel încât să atingă o capacitate de circa 6 milioane de metri pătraţi pe an.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb