"E-DISTRIBUŢIE DOBROGEA": Alimentarea cu electricitate, reluată în toate localităţile din zona de activitate a societăţii

Andrei Stan
Companii #Energie / 9 ianuarie 2017

Alimentarea cu electricitate, reluată în toate localităţile din zona de activitate a societăţii

ACTUALIZARE 19:13

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în toate localităţile din zona de activitate a societăţii "E-Distribuţie Dobrogea", astăzi, până la ora 18:00.

Un număr de 33 de echipe ale "E-Distribuţie Dobrogea" şi ale contractorilor intervin în continuare pentru a soluţiona deranjamente punctuale în judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi, informează compania printr-un comunicat de presă.

În ultimele zile, intervenţiile echipelor "E-Distribuţie Dobrogea" şi ale contractorilor au restabilit furnizarea de electricitate în 188 de localităţi afectate de codul roşu de zăpadă şi viscol, a anunţat compania.

(J.F.)

-------

În judeţul Constanţa erau total nealimentate, astăzi la ora 12.00, două linii electrice de medie tensiune, iar 11 linii erau alimentate parţial, fiind afectate patru localităţi, informează un comunicat de presă al societăţii "E-Distribuţie Dobrogea", trimis Rdeacţiei.

Astfel, la ora 12.00, în judeţul Constanţa au rămas total nealimentate două linii electrice aeriene de medie tensiune, 11 linii de medie tensiune parţial şi 65 posturi de transformare, fiind afectate localităţile: General Scărişoreanu, Viroaga, Castelu şi Mihail Kogălniceanu.

În municipiul Constanţa se înregistrează deranjamente individuale şi colective datorate condiţiilor meteo pentru remedierea cărora se intervine.

De asemenea, în judeţele Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa au fost realimentate toate localităţile dar se mai înregistrează deranjamente individuale şi colective determinate de condiţiile meteo, pentru remedierea cărora se intervine.

Compania precizează că, din cauza drumurilor blocate, echipele de intervenţii nu pot înainta către zonele izolate.

La ora 12.00, erau blocate următoarele drumuri:

- Ciocârlia - Bărăganu - Mereni;

- Cobadin - Ciobaniţa - Ozmancea;

- Negru Vodă - Viroaga.

"E-Distribuţie Dobrogea" arată: "Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod roşu de ninsori şi viscol puternic) cu intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă puternic viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero, urmat de cod portocaliu şi ulterior de cod galben de vânt şi zăpezi, au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Dobrogea.(...) În pofida condiţiilor meteo severe, cu temperaturi extrem de scăzute resimţite în câmp până la -30 grade Celsius, cu rafale de vânt de peste 70 km/h şi a condiţiilor de circulaţie rutieră dificile sau drumuri închise, şi a lipsei vizibilitaţii în teren (câmp) sub 20 metri, zăpadă troienită şi viscolită, echipele vor lucra neîntrerupt, pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Către unele reţele avariate este nevoie deplasarea în câmp, prin troiene de zăpadă, cu tot echipametul de intervenţie purtat de electriceni în spate şi mâini, chiar şi cu scară necesară pentru a urca pe stâlpi până la reţea. Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul condiţiilor meteo deosebite, se numără izolatori sparţi şi conductori rupţi, chiciură depusă pe elemente de reţea, galopaj al conductoarelor ca urmare a vântului extrem de puternic (conductoarele se apropie din cauza vântului şi se produce arc electric, ceea ce conduce la întreruperea furnizării de electricitate)".

Compania menţionează că se continuă eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor şi restabilirea normalităţii în furnizarea cu energie electrică, fiind mobilizate un număr de 97 echipe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb