eJobs organizează cursuri gratuite în IT

G.U.
Companii / 12 iulie 2021

eJobs organizează cursuri gratuite în IT

eJobs organizează cursuri gratuite în IT printr-un proiect cofinanţat din Fondul Social European, parte a programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Alege cursurile gratuite de testare în IT

Înveţi gratuit o meserie nouă care să te ajute să obţii un loc de muncă mai bine plătit. În plus, după absolvirea cursurilor ai parte de consiliere în carieră astfel încât să identifici locurile de muncă pe care ţi le doreşti, să realizezi CV-ul şi scrisoarea de intenţie şi să fii la înălţimea aşteptărilor la interviu.

O carieră în testare site-uri este plină de satisfacţii, învăţare continuă şi distracţie în echipă. Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să te specializezi ca tester:

1. Ai la dispoziţie o paletă largă de joburi

Misiunea ta este să te asiguri că utilizatorului final i se livrează un produs de calitate. Fără cineva care să găsească erori înainte ca site-ul sau aplicaţia să fie predate clientului, multe companii ar avea o reputaţie slabă şi ar pierde clienţi loiali. De aceea, fiecare companie care dezvoltă site-uri are nevoie de testeri, iar contribuţia ta la un produs care răspunde cerinţelor clienţilor înseamnă creşterea business-ului şi a poziţiei tale. Meseria aceasta este valoroasă în aproape orice industrie, ceea ce înseamnă că ai şi flexibilitate în alegerea angajatorului. Pe eJobs.ro sunt peste 1.000 de locuri de muncă pentru testeri, oferta de locuri de muncă variind de la o zi la alta, se menţionează în comunicat.

2. Munca ta va semăna cu cea a unui detectiv

Jobul de tester te va pune în faţa unor situaţii noi în fiecare zi. Vei avea întotdeauna probleme de rezolvat. Va fi nevoie să acţionezi ca un utilizator final, să fii creativ pentru a descoperi anumite erori şi să vii cu soluţii pe care să le dezbaţi în echipă. Munca ta va semăna cu cea a unui detectiv. Aşa că dacă îţi doreşti un job în care nicio zi să nu semene cu alta, atunci testarea este o alegere foarte bună.

3. Vei investi în dezvoltarea ta profesională

În testarea web vei învăţa noţiuni de design, precum şi noţiuni care ţin de experienţa utilizatorilor pe site. Poţi să te dezvolţi în testarea manuală, în testarea automată, în testarea performanţei, urmărind metrici precum timpul, viteza de încărcare a site-urilor, de afişare etc. În plus, periodic apar noi proceduri de testare. De asemenea, vei deprinde abilităţi analitice şi de comunicare într-o echipă care te va sprijini şi îţi va oferi resursele necesare pentru a te dezvolta. Îţi vei crea baza pentru a avansa spre o carieră de programator şi îţi vei îmbunătăţi continuu practica, lucrând în echipă.

4. Vei lucra alături de oameni de la care poţi învăţa

Pe tot parcursul zilei vei colabora cu oameni pasionaţi, care împărtăşesc aceleaşi interese ca tine. Te vei simţi ca într-o mare comunitate, discutând despre cele mai bune practici de automatizare a muncii tale şi despre subiecte de actualitate din industrie. Astfel îţi vei forma un cerc de prieteni alături de care te poţi distra atât la birou, cât şi în timpul liber şi de la care vei avea întotdeauna de învăţat.

5. Formarea pentru un job de tester este gratuită

Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul https://cursuri-it.ejobs.ro/, să descoperi cursurile disponibile şi să te înscrii, completând formularul de pe site. Cursurile de tester organizate de eJobs sunt 100% gratuite, fiind cofinanţate din Fondul Social European.

Cursurile pentru tester sunt potrivite pentru începători. Programul de formare are loc în totalitate în online, în următorul interval orar: luni-vineri, 18:00-21:00, notează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb