Electrolux lanseaza un nou si avangardist aspirator de mana

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 3 mai 2007

Electrolux, liderul mondial in aparatura electrocasnica si pentru uz profesional, lanseaza Rapido un aspirator de mana pe roti. Produsul a fost proiectat pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor pentru usurarea si eficientizarea curateniei. Rapido are un design avangardist dezvoltat pentru a se potrivi perfect interioarelor moderne, Rapido este disponibil la nivel international in 7 variante de culoare.

Aspiratorul Rapido a fost proiectat in acord cu principiile ergonomiei: manerul aerodinamic si rotile inlesnesc utilizarea aparatului. In plus, aceste aspiratoare sporesc mobilitatea de ansamblu si protejeaza mesele, mobila si podelele de posibile zgarieturi, evitand aspirarea fetei de masa.

Rapido ofera utilizatorilor o tehnologie avansata, culori moderne, precum si doua roti, acest aspirator avand un motor puternic, un dispozitiv pentru curatarea containerului de praf si optiunea de a monta incarcatorul pe un perete sau in pozitie verticala.

Pe langa faptul ca este simplu de operat cand aspirati, Rapido este de asemenea foarte usor de curatat: recipientul pentru praf poate fi curatat prin stergere si clatire. Atentie! Este necesara uscarea filtrului inainte de urmatoarea folosire a aparatului.

"Gratie designului modern si rotilor din dotare, Rapido ofera un avantaj considerabil consumatorilor care duc lipsa de timp si care doresc sa imbine performanta cu designul modern" declara Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager la Electrolux."Intrunind standarde moderne, Rapido nu ocupa mult spatiu si se incadreaza perfect oricarui interior fiind proiectat in acord cu toate cerintele actuale in materie de design interior".

Noile modele de aspiratoare de mana Rapido (ZB 303 si ZB 404 WD) sunt disponibile incepand cu luna aprilie, in toate magazinele Flanco World, la un pret de distributie recomandat de 119 RON, respectiv de 159 RON.

Rapido Forca ZB 303

Roti frontale

Puterea motorului: 3,6 V

Capacitatea containerului de praf 400 ml

Maner pentru suspendare

Culori disponibile: alb

Pret recomandat de vanzare (TVA inclus): 119 RON

Rapido Forca ZB 404 WD - Wet & Dry

Roti frontale

Puterea motorului: 4,8V (Wet & Dry)

Capacitatea containerului: 500 ml

Dispozitiv de incarcare detasabil

Duza

Duza pentru aspirare cu apa

Culori disponibile: Clear Bahama in combinatie cu alb

Pret recomandat de vanzare (TVA inclus): 159 RON

Grupul Electrolux este cel mai mare producator din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari. Designerii Electrolux pun accent pe inovatie pornind de la cunoasterea aprofundata a nevoilor reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Compania Electrolux produce frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze ce sunt vandute sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka si Frigidaire. In anul 2006, vanzarile grupului au fost de 104 miliarde coroane suedeze, iar numarul total de angajati de 56.000 de persoane.

Doriti sa aflati mai multe despre Electrolux? Accesati site-ul www.electrolux.com/press.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb