Electrolux răsfaţă gospodinele în luna martie

Comunicat Electrolux
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 8 martie 2007

Vasele murdare reprezintă o activitate casnică din cauza căreia petrecem aproximativ 5,8% din timpul nostru în faţa chiuvetei. Şi asta nu e tot, studiile efectuate au arătat că vasele spălate de mână nu sunt cea mai eficientă metodă de curăţare. De ce? Nu multe gospodine sunt conştiente de riscurile legate de bolile cauzate de resturile alimentare şi de faptul că temperaturile cuprinse între 5 grade şi 60 grade reprezintă mediul ideal de înmulţire al bacteriilor.

Argumentele enumerate mai sus, precum şi multe altele au determinat Electrolux să vă propună în acestă primăvară o soluţie ingenioasă, ce vine în ajutorul multor gospodine. E vorba de promoţia Electrolux pentru primăvara 2007 ce vă îndeamnă să luaţi acasă o maşină de spălat vase şi s-o testaţi timp de o lună, la un preţ de achiziţionare cu 15% mai mic. În cazul în care, după o lună, maşina de spălat vase nu v-a convins încă de avantajele ei, o puteţi restitui fără nici o obligaţie.

Promoţia se va desfăşura între 1 şi 31 martie 2007, în toate magazinele ce sunt dealeri autorizaţi Electrolux şi va pune la bătaie trei din modelele de top ale Electrolux: ESF2440, ESF45010 şi ESF65010.

Cele trei produse fac parte din gama Inspire, lansată la sfârşitul anului trecut în cadrul conceptului Global Design şi îşi propun să răspundă nevoilor în permanentă schimbare ale consumatorilor moderni. Gama Inspire se caracterizează prin tehnologia inovatoare şi designul deosebit.

Şi iată de ce: modelul ESF65010, spre exemplu, va propune coşurile Flexiform Global Design, ce se pot regla pe înălţime pentru a se adapta oricărei nevoi, precum şi posibilitatea de a spăla 12 seturi de vase. Modelul ESF45010, în schimb, aduce o altă inovaţie: sistemul Aqua Control (un dispozitiv de siguranţă împotriva inundaţiilor, ce impiedică scurgerile de apă din maşina de spălat vase). Şi asta nu e tot: maşina de spălat vase ESF2440 are o lăţime de numai 54,5 cm şi o înălţime de 44,6 cm, adaptându-se unui spaţiu cât de mic şi are un consum de doar 7 litri de apă.

Grupul Electrolux este cel mai mare producator din lume de aparatura electrocasnica si de uz profesional, cu vanzari de peste 40 de milioane de produse anual, catre clienti din 150 de tari. Designerii Electrolux pun accent pe inovatie pornind de la cunoasterea aprofundata a nevoilor reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Compania Electrolux produce frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aspiratoare si aragaze ce sunt vandute sub marci renumite ca Electrolux, AEG-Electrolux, Zanussi, Eureka si Frigidaire. In anul 2006, vanzarile grupului au fost de 104 miliarde coroane suedeze, iar numarul total de angajati de 56.000 de persoane.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb