"eMAG" estimează o dublare a cifrei de afaceri, la 75 milioane euro în 2007

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 decembrie 2007

Magazinul online eMAG estimează că îşi va dubla cifra de afaceri pentru anul acesta, la 70-75 milioane euro, bazându-se pe creşterea rapidă a pieţei comerţului electronic care este estimată să ajungă în 2008 la 300 milioane euro, au declarat reprezentanţii companiei.

eMAG.ro a înregistrat vânzări de aproximativ 35 milioane de euro anul trecut, echivalente cu o creştere anuală de 300%. În ceea ce priveşte numărul de angajaţi, acesta a fost de peste 150 anul trecut şi ajunge la sfârşitul anului 2007 la aproximativ 250.

Pentru 2007, compania estimează că piaţa comerţului electronic va ajunge la 125 milioane de euro.

Începând cu 1 ianuarie 2008, Dante International, una dintre companiile ce susţin activitatea magazinului online eMAG.ro, trece la lista marilor contribuabili la bugetul de stat, astfel că a doua companie a grupului, Emag International, va fi inclusă pe lista contribuabililor mijlocii.

"Pentru eMAG.ro, trecerea companiei Dante International la categoria marilor contribuabili înseamnă recunoaşterea evoluţiei pe care industria online o deţine pe piaţa din România", a declarat directorul executiv al eMAG, Radu Apostolescu.

Lansat în 2001 ca magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se numără printre deschizătorii pieţei de comerţ electronic din România.Cu o echipă de aproximativ 250 de angajaţi, eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice high-end. Ponderea principală a vânzărilor este constituită de echipamentele IT&C, urmate de aparatura electronică: notebook-uri, produse LCD, LCD TV, monitoare şi proiectoare, aparate foto şi video, componente, soluţii pentru imprimare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb