Emil Boc: Comentariile pe marginea declaraţiilor lui Orban şi Voiculescu sînt o pierdere de timp

Ziarul BURSA #Politică / 28 martie 2006

Comentariile din partea liderilor Partidului Democrat (PD) pe marginea declaraţiilor făcute la sfîrşitul săptămînii trecute de liderul liberalilor bucureşteni, Victor Orban, şi de preşedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, ar însemna pierdere de timp şi sfidarea electoratului, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, liderul democraţilor, Emil Boc.

"În Biroul Permanent Naţional (BPN) se discută chestiuni serioase care ţin de consistenţa politică şi care ţin de preocupările de zi cu zi ale oamenilor. Calomnii şi alte lucruri în acest sens, vă spun sincer, nu discutăm în BPN sau nu stau în preocupările noastre. Limbajul politic al unor demnitari, fie ei şi membri ai Alianţei D.A., nu ar trebui să constituie obiectul unor dispute politice pentru că acolo este locul instanţelor sau al organismelor abilitate ale statului", a afirmat liderul PD.

Emil Boc a spus că PD este un partid aflat la guvernare care şi-a asumat nişte responsabilităţi şi vrea să găsească soluţii la problemele care-i frămîntă azi pe români, cum ar fi facturile la energie sau pensiile.

"Dacă ne-am întruni într-un birou politic, oameni care sunt miniştri, primari, să discutăm declaraţiile sau limbajul, după părerea mea inacceptabil, al unor lideri, ar fi sub demnitatea noastră să coborîm acolo", a spus liderul PD, care a precizat că-i aşteaptă pe Orban şi Voiculescu să vină cu soluţii constructive pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor.

El a adăugat că va discuta pe marginea afirmaţiilor făcute de Dan Voiculescu, "după ce PC îşi lămureşte poziţia faţă de primirea sau neprimirea lui Adrian Năstase în partid".

Referitor la primirea în PD a primarului oraşului Zlatna, fost PNL, Emil Boc a precizat că se va discuta în Alianţa D.A. acest subiect dacă se va pune această problemă. În legătură cu vehiculatele discuţii dintre PD şi unii parlamentari ai PSD, liderul democrat a spus că nu se poate pronunţa pe teme pe care nu le cunoaşte şi care stau sub semnul lui "dacă".

Ludovic Orban, prezent la sfîrşitul săptămînii trecute la o reuniune a organizaţiei de femei PNL Alba, le-a recomandat colegelor din partid să nu urmeze stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, Mioarei Mantale şi Elenei Udrea, spunîndu-le că "nu e nevoie să treacă prin patul unui şef pentru a promova". Dan Voiculescu a cerut PD să iasă de la guvernare pentru că racolează social-democraţi, în acest fel introducînd, în opinia sa, PSD la guvernare pe uşa din dos.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb