Enel construieşte un nou parc eolian în Canada

Vlad Dobrea
Companii #Construcţii / 14 decembrie 2017

Enel construieşte un nou parc eolian în Canada

Grupul Enel Spa ("Enel"), prin subsidiara sa americană de energie regenerabilă Enel Green Power North America, ("EGPNA"), a câştigat astăzi două Acorduri de Sprijin pentru Energie Regenerabilă ("RESA") pentru un nou parc eolian de 146 MW în Alberta, Canada, în cadrul unei licitaţii organizate de Alberta Electric System Operator ("AESO"), potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

În conformitate cu cele două Acorduri, Enel va construi două noi centrale eoliene, proiectul de 115 MW Riverview Wind şi Faza 2 a parcului eolian Castle Rock Ridge de 30,6 MW, pentru furnizarea energiei electrice produse şi a certificatelor de energie regenerabilă către AESO. Pentru construcţia celor două parcuri eoliene, investiţia totală în se ridică la aproximativ 170 de milioane de dolari americani, informează comunicatul.

Antonio Cammisecra, directorul diviziei Enel Green Power Enel Green Power ("EGP") a declarat: "Obţinerea celor două Acorduri canadiene reprezintă un pas major pentru compania noastră, fiind prima licitaţie reglementată de energie regenerabilă pe care am câştigat-o în ţară. Suntem încântaţi să investim din nou în economia energetică canadiană şi să continuăm dezvoltarea noastră aici, în Alberta. Am reuşit o expansiune fără precedent în America de Nord şi Centrală din Canada până în SUA şi Mexic în ultimii ani, iar câştigarea acestei licitaţii este un alt exemplu al succesului şi al competitivităţii noastre la nivel global ".

Proiectul Riverview Wind şi Faza 2 a proiectului Castle Rock Ridge, care reprezintă o extensie a proiectului eolian Castle Rock Ridge de 76,2 MW deja existent în portofoliul EGPNA, sunt situate în Pincher Creek, Alberta, şi urmează să intre în funcţiune în 2019. Odată ce devin operaţionale, cele două centrale vor genera aproximativ 555 GWh pe an. Obţinerea Acordurilor de către EGPNA va dubla capacitatea instalată operată de companie în Canada, care în prezent depăşeşte 103 MW.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb