Enel România a mărit numărul operatorilor call center

J.P.
Companii / 25 ianuarie 2021

Enel România a mărit numărul operatorilor call center

Furnizorii Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au luat măsuri suplimentare pentru reducerea timpilor de aşteptare în call center şi în magazine, prin accelerarea proiectelor digitale, prin echipe mobile care să sprijine activitatea din centre şi prin mărirea personalului ce gestionează serviciul telefonic de relaţii cu clienţii, conform unui comunicat de presă remis de Enel.

"Numărul angajaţilor din call center a crescut constant în ultimele săptămâni şi estimăm că, până la finalul lunii ianuarie 2021, acesta va fi cu 30% mai mare faţă de mijlocul lunii decembrie 2020. Prin această suplimentare a resurselor, calitatea serviciului de call center s-a îmbunătăţit, dovadă rata sporită de preluare a apelurilor - aproximativ 40.000 de apeluri onorate săptămânal", arată sursa citată.

Mai mult, companiile de furnizare Enel continuă eforturile de recrutare şi de training a personalului, pentru a răspunde cât mai prompt nevoilor clienţilor. De altfel, pentru o bună şi completă informare a acestora, încă din decembrie 2020 am actualizat mesajul automat de întâmpinare în call center a consumatorilor casnici de energie electrică, informându-i despre liberalizarea pieţei de energie, despre cum pot afla dacă au în derulare un contract de furnizare pe piaţa liberă şi despre paşii ce trebuie făcuţi în cazul celor care vor să semneze pentru prima oară un contract pe piaţa concurenţială. Consumatorilor de energie electrică le este recomandat să evite intervalele orare de vârf din call center, respectiv 10.00 - 12.00 şi 18.00 - 19.00.

În ceea ce priveşte optimizarea operatiunilor din magazinele Enel, companiile de furnizare au apelat la sprijinul echipelor mobile de specialişti pentru a asista clienţii şi a reduce timpii de aşteptare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranţă. Echipele mobile au selectat şi preluat de la clienţi documentele necesare încheierii unui contract concurenţial, potrivit nevoilor fiecăruia.

De asemenea, pentru a creşte gradul de confort şi de siguranţă a clienţilor, Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au pus la dispoziţie un instrument cu ajutorul căruia pot avea acces în magazine inclusiv în baza unei programări telefonice, apelând 021.9977 (apel cu tarif normal) şi apăsând tasta 5. Astfel, se vor bucura de operaţiuni mai rapide şi, implicit, vor petrece mai puţin timp în magazine. De asemenea, îi invităm pe toţi clienţii ce vor o schimbare de contract să aleagă oferta potrivită accesând site-ul www.enel.ro, la secţiunea Clienţi Rezidenţiali sau Contractare Rapidă, la contract.enel.ro. Procesul de schimbare a contractului de energie electrică este unul simplu şi rapid, ce presupune introducerea unor documente necesareîn funcţie de calitatea de client nou sau client existentşi semnătura titularului de contract.

În urma accelerării programelor de digitalizare, a dezvoltării sistemelor interne, a canalelor de vânzări şi a eforturilor de comunicare din ultimii ani, aproape 75% dintre clienţii Enel sunt deja pe piaţa concurenţială, cea mai mare pondere dintre toţi furnizorii mari din România. Mai exact, companiile Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au în portofoliu, în acest moment, circa 2,9 milioane de consumatori casnici de energie electrică dintre care aproximativ 2,1 milioane deja beneficiază de contracte concurenţiale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Si pretul

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb