"Eutron" a prezentat noile automate bancare "Rosengrens"

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 17 mai 2005

Compania "Eutron" a prezentat, recent, cele mai noi automate bancare Rosengrens de tip "Self Service", care vor putea fi folosite de bănci o dată cu introducerea în circulaţie a leului greu, de la 1 iulie 2005. Potrivit reprezentanţilor Eutron, soluţiile Rosengrens vor uşura tranzacţiile bancare. După introducerea leului greu, se va dubla timpul de procesare a numerarului, la fel şi timpul de staţionare la casierii.

"Depunerile, plăţile, încasările se vor putea face automat, noile soluţii permiţînd băncilor să reducă timpul de interacţiune directă cu clienţii, dar şi să obţină noi profituri, iar clienţii îşi vor plăti la un automat facturile, ratele, pot să-şi încarce creditul de pe cartelele telefonice sau să îşi depună bani în contul propriu, fără să mai stea la coadă", a spus directorul Eutron, Dan Ţone.

Printre soluţiile care pot micşora cozile la unităţile băncilor se numără şi echipamentele de tip "Self Service". Automatele Rosengren sunt primele automate de acest gen care pot fi scoase în afara băncii şi pot funcţiona ca ATM-urile, 24 de ore din 24 şi şapte zile pe săptămîna.

De asemenea, automatele cu recircularea bancnotelor de la Rosengrens - care dau, dar şi încasează bani, au o autonomie de funcţionare mult mai mare, nefiind nevoie de alimentări prea dese cu bancnote. În plus, pe astfel de automate se pot efectua mai multe tipuri de operaţiuni, indiferent dacă cel care o face este sau nu clientul băncii care a instalat automatul. Toate automatele realizate de Rosengrens, grupul Gunnebo, disponibile în România prin Eutron, pot fi programate să recunoască şi leul vechi (ROL) şi leul nou (RON), de producătorul validatorului de bancnote cuprins în componenţa internă a diferitelor automate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb