Exilat pe Facebook, Victor Ponta a devenit principalul opozant al PSD

OCTAVIAN DAN
Ziarul BURSA #Politică / 18 mai 2017

Exilat pe Facebook, Victor Ponta a devenit principalul opozant al PSD

Gluma lansată la un congres PSD în timpul căruia i s-a recomandat lui Victor Ponta să se ocupe doar de activitatea pe facebook s-a întors împotriva partidului în ultimele luni. Fostul premier a devenit cel mai puternic opozant al actualei guvernări şi a modului în care Liviu Dragnea o controlează, principala sa tribună de exprimare fiind contul personal de facebook. Atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, Klaus Iohannis, Sorin Grindeanu, PSD, PNL se succed cu o repeziciune uluitoare, iar audienţa este una foarte bună, dacă ne raportăm doar la "prietenii" virtuali ai fostului prim-ministru: 822.000, fără a mai vorbi de eventualele preluări de către mass-media.

Mai nou, Victor Ponta a dus disputa din mediul virtual la un nou nivel, reuşind să aibă o discuţie cu accente ironice, de la distanţă, cu ministrul de interne, Carmen Dan, totul plecând de la o postare a primului legată de traficul din Aeroportul Otopeni: "După 9 luni de zile merge din nou scara rulantă de la Aeroportul Otopeni! Acum însă trebuie obligatoriu pasul 2 - o rog public pe Doamna Ministru de Interne să aloce încă 50 de ofiţeri care să efectueze controlul paşapoartelor. Nu poţi cu acelaşi număr de oameni să procesezi din ce în ce mai mulţi pasageri cu un control din ce în ce mai strict folosind nişte computere din ce în ce mai vechi. Şi vin şi vacanţele acum". Răspunsul ministrului a venit pe aceeaşi reţea de socializare: " Domnule Victor Ponta, vă răspund tot într-o manieră publică, pentru că ştiu că există un interes mare al cetăţenilor faţă de situaţia din Aeroportul Otopeni. E bine de ştiut că alţi 50 de poliţişti de frontieră în plus, sau şi mai mulţi, nu ar rezolva situaţia, atâta timp cât nu vor fi identificate spaţii suplimentare destinate controlului. Tocmai de aceea, împreună cu colegii din Guvern am realizat o evaluare a necesarului de extindere a infrastructurii din punctele de trecere a frontierei, iar pentru Otopeni ar fi nevoie de 20 de filtre în plus pe sensul de intrare şi de încă 20 pe sensul de ieşire". Nu e un secret că membrii Cabinetului Grindeanu sunt foarte atenţi la postările lui Victor Ponta, mult mai acide decât luările de poziţie ale liderilor opoziţiei parlamentare.

În octombrie 2015, la congresul PSD, când s-a oficializat trecerea lui Victor Ponta în linia a doua a partidului s-a pus în mod ironic problema ca Ponta să se ocupe oficial de ...contul său de facebook, de unde acesta îşi informase în ultimele luni colegii că este bolnav, se operează sau demisionează de la şefia partidului. Mai mult, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a scăpat atunci ocazia să-l "înţepe" pe Victor Ponta, ameninţându-l în glumă că în cazul în care mai pregăteşte o nouă "surpriză" va fi decuplat de la reţelele de socializare: "Să nu ne mai faci vreo nefăcută! O să te tăiem de la facebook". Gluma s-a îngroşat între timp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb