Fabrica de Scule Râşnov îşi transformă clădirea administrativă în hotel

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 21 august 2012

Acţionarii au aprobat asocierea sau contractarea unui credit pentru demararea investiţiei

Fabrica de Scule Râşnov îşi trans­formă "pavilionul administrativ" în hotel. Acţionarii companiei au decis acest lucru, aprobând studiul de fezabilitate şi asocierea sau contractarea unei finanţări pentru realizarea acestui obiectiv de investiţii. Aportul în natură la capitalul noii societăţi (sau ipotecarea, după caz) constă în valoarea clădirii şi a terenului aferent de 10.000 de metri pătraţi, aparţinând companiei.

De asemenea, acţionarii au mai aprobat contractarea unui credit de inves­tiţii pe o perioadă de zece ani în valoare de 1,784 milioane de lei de la Intesa SanPaolo Bank pentru achiziţia activului "showroom şi service" de la compania Sprinter 2000 (acţionarul majoritar al societăţii), aprobându-se, totodată, şi închirierea acestuia după achiziţie.

Acţionarii Fabricii de Scule Râşnov au mai aprobat şi contractarea unui credit pe o perioadă de şapte ani de la BCR în valoare de 2,4 milioane de lei pentru achiziţia a trei loturi de teren cu o suprafaţă totală de 33.000 de metri pătraţi în intravilanul oraşului Râşnov.

Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 7,94 milioane de lei, în creştere cu 17% faţă de anul anterior când raporta o cifră de afaceri de 6,59 milioane de lei. În perioada analizată, profitul companiei s-a dublat, urcând de la 23.753 de lei la 54.285 de lei. Veniturile totale ale companiei au urcat cu 25,5%, de la 6,61 milioane de lei la 8,87 milioane de lei, în timp ce cheltuielile au urcat cu 25,2%, de la 6,59 milioane de lei la 8,81 milioane de lei.

Compania braşoveană Sprinter 2000 a preluat FSR în 2007, când firma amintită a achiziţionat de pe piaţa Rasdaq peste 90% din acţiuni, în valoare de 7,54 milioane lei (2,4 milioane euro), participaţia sa ajungând acum la peste 94,5%. Principalii vânzători au fost Valeria Seche, soţia fostului senator PSD Braşov Ioan Seche, care deţinea 77,92% din societate, şi SIF Transilvania, cu 12,47%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb