"Fabryo" lansează vopseaua Savana superlavabilă cu teflon

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 18 martie 2009

"Fabryo Corporation", unul dintre primii trei producători de vopsea pe piaţa românească, completează gama Savana cu Teflon cu o nouă vopsea, special creată pentru încăperile cu umiditate mare, precum băile şi bucătăriile. Produsul a fost dezvoltat în parteneriat cu DuPont, deţinătorul mărcii Teflon surface protector, pe care Fabryo o foloseşte sub licenţă.

Din cauza expunerii la umezeală şi pătare, băile şi bucătăriile reprezintă zone în care finisajele pereţilor se deteriorează mai des, necesitand renovare frecventa. Savana superlavabilă pentru baie şi bucătărie, cu Teflon este un produs inovator, realizat după o reţetă originală, creat pentru a face faţă problemelor care apar în aceste încăperi, precum condensul, murdăria şi mucegaiul.

Noua vopsea permite reîmprospătarea rapidă a băilor şi bucătăriilor, cantitatea conţinută într-o singură cutie fiind suficientă pentru aplicarea unui strat pe o suprafaţă de 50-60 mp. Proprietăţile speciale ale formulei cu Teflon fac din noua vopsea un produs potrivit pentru toate spaţiile predispuse la umezeală şi mucegai.

"Creşterea de 40% a cotei de piaţă în 2008 pe acest segment, s-a datorat în mare parte gamei super-premium Savana cu Teflon, formată din produse a căror formulă originală asigură o putere superioară de acoperire, rezistenţă la pătare şi permite "respiraţia" pereţilor", declară Ştefan Teodorescu, Director de Marketing Fabryo Corporation. "Am decis să completăm gama Savana cu Teflon cu un produs nou, deoarece era nevoie de o soluţie specializată în renovarea băilor, bucătăriilor sau balcoanelor, spaţii în care pereţii necesită o vopsea rezistentă la umezeală, uşor de întreţinut, care să prevină apariţia mucegaiului şi să îşi păstreze în timp culoarea superalbă".

Savana pentru baie şi bucătărie, cu Teflon este uşor de aplicat, atât de către meşterii zugravi, cât şi de către utilizatorii casnici, cu ajutorul pensulei, rolei sau pompei airless. Primul strat necesită un timp de uscare de 6 ore, iar uscarea totală durează 24 de ore, ceea ce permite realizarea unei curăţenii rapide.

Savana superlavabilă pentru baie şi bucătărie cu Teflon este disponibilă în magazinele de specialitate în cutii de 4 L(aprox. 6 kg), la un preţ recomandat de 55 lei.

Fabryo este unul dintre primii trei producători de vopsea pe piaţa românească. În ultimii trei ani, compania a înregistrat o creştere medie a cifrei de afaceri de 20%. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse şi grunduri, comercializate sub mărcile Savana, Innenweiss şi Rost. Compania deţine cea mai mare platformă de producţie de vopsele din Europa de Sud-Est, în urma unei investiţii de peste 15 milioane de EUR finalizate în 2007.Actionar unic al Fabryo este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb