Facebook elimină o reţea de conturi pro-Trump cu baza în România

J.P.
Miscellanea / 6 august 2020

Facebook elimină o reţea de conturi pro-Trump cu baza în România

Facebook Inc a spus joi că a eliminat recent o mică reţea de conturi care opera din România şi care promova campania de realegere a preşedintelui Donald Trump cu articole despre sprijinul conservatorilor, americanilor de culoare, creştinilor şi ai fanilor teoriei conspiraţiei QAnon pentru Trump, conform Reuters.

Multe din cele 35 de conturi de Facebook şi 88 de conturi de Instagram arătau ca reprezentând americani, iar unii administrau pagini dedicate fanilor lui Trump, în conflict cu regulile reţelei de socializare în ceea ce priveşte comportamentul coordonat neautentic.

Reţeaua avea un reach mic, cu doar 1.600 de followeri pe Facebook şi 7.200 pe Instagram.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. E interzis să-l susții pe Trump dacă ești român? Oricum e mai bun decât alternativele. Si jidanul Zuckerbergi sigur e foarte deranjat de creștini.

    1. E o onoare sa nu-l sustin pe Trump fiindca sunt romanca.Cu lipsa lui de diplomatie si tulburarile de comportament....E randul democratilor sa ajunga la putere.Eu stiu ca sunt probleme cu China care doreste monopolul,dar stiti?Prostul jigneste in felul sau iar desteptul in felul sau.Trebuie sa prinzi punctul slab al adversarului si sa-l ataci cu''diplomatie''.Daca urlii esti auzit dar nu inteles.Si nu cred ca ''jidanul''este deranjat de crestini.Altii sunt mult mai deranjati.Si actioneaza ca atare.

      Esti romanca precum sunt eu mongol.Nu esti decat una dintre cei spalati pe creier de neomarxism,fara valori,fara credinta,fara Dumnezeu

      Da este randul democratilor, care distrug statui, afaceri, cladiri federale, si terorizeaza cetateni. Daca mi stii ce se intampla in orasele guvernate de democrati, nu poti avea o opinie. In rest sa-l voteze americanii pe BIDEN, si un VP femeie afro americana si sa vedeti veselie maxima in lume.

      Ce s-a intamplat cu voi?V-a eliminat de pe reteaua aia de pe Facebook si v-ati activat aici sa-i faceti propaganda lui Trump?Dar si eu ii fac reclama: diplomaticul,carismaticul si sanatosul la cap ,domnul Trump!Sa auzim despre el numai de bine.In opozitie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb