Farmec va continua producţia de dezinfectanţi şi după pandemie

Comunicate de presă / 15 iunie 2021

Farmec va continua producţia de dezinfectanţi şi după pandemie

Într-o anchetă jurnalistică realizată recent pe piaţa substanţelor biocide, analizele de laborator au demonstrat că gelul dezinfectant de mâini Farmec este unul din cinci produse româneşti conforme din punct de vedere al substanţei active declarate pe etichetă, în timp ce alţi trei dezinfectanţi conţin substanţă activă diluată sau nu conţin deloc, conform unui comunicat remis redacţiei.

Atât investigaţia media, cât şi controalele Ministerului Sănătăţii din spitale care i-au urmat, au confirmat angajamentul Farmec de a oferi consumatorilor calitatea şi beneficiile pe care le promite. În continuare, compania anunţă că a demarat în primăvara acestui an procesul de avizare a unei game şi mai extinse de produse destinate protecţiei populaţiei.

În urmă cu un an, Farmec a început producţia de biocide pentru uz personal şi medical, ca urmare a unei investiţii de 500.000 de euro, mare parte alocată cercetării, testării şi avizării produselor. La începutul acestui an, compania a decis să continue şi să extindă producţia de dezinfectanţi şi după pandemia de COVID-19, dată fiind încrederea dovedită a consumatorilor în calitatea, integritatea şi eficacitatea produselor.

Compania a înregistrat, în ultimul an, un volum de 2 milioane de dezinfectanţi vânduţi. Din volumul total distribuit, 60% a fost destinat consumatorului final, iar 40% consumului colectiv (spitale, şcoli, primării, secţii pentru votare, poliţie). Produsele au fost şi sunt distribuite prin toate canalele de distribuţie: magazine proprii, comerţ tradiţional, e-commerce, dar şi in marile lanţuri de retail.

În ultimul an, compania s-a axat pe a veni în intampinarea instituţiilor din prima linie, pentru a asigura aprovizionarea cu diverse materii prime, iar ulterior a pus la dispoziţia tuturor consumatorilor o gamă largă de biocide pentru uz personal.

La începutul pandemiei de COVID-19, compania Farmec a demarat în regim de urgenţă producţia de:

dezinfectanţi pentru mâini Farmec pentru uz personal (cu acţiune rapidă, recomandat pentru utilizări frecvente, disponibil în trei variante: 150 ml, 3 l şi 5 l);

un nou săpun lichid antibacterian Farmec;

dezinfectant universal Nufăr (într-un format extins, cu trigger, pentru o utilizare mai practică, precum şi la volume mai mari);

dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe Dermofarm (pe bază de alcool etilic 80% v/v, creaţi special pentru unităţile medicale, disponibili în varianta de 750 ml şi de 5 l).

Prioritatea companiei Farmec rămâne în continuare cercetarea şi dezvoltarea de produse noi, precum şi de a-şi aduce aportul de experienţă, capacitate de producţie şi distribuţie în beneficiul populaţiei din România

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb