FF Group a împrumutat 4 milioane euro pentru reconstrucţia unei clădiri din centrul Capitalei

A.C.
Companii #Imobiliare / 17 iunie 2014

FF Group a împrumutat 4 milioane euro pentru reconstrucţia unei clădiri din centrul Capitalei

FF Group Romania (fostă Elmec România) a semnat cu Garanti Bank un acord de finanţare pentru investiţia în recondiţionarea unei clădiri istorice aflată în centrul Bucureştiului, proiectul imobiliar constând în transformarea clădirii într-un centru de retail şi birouri, cu o suprafaţă de 5.000 mp, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

În mai 2013, FF Group Romania a demarat lucrările de reconstrucţie a clădirii ce va găzdui spaţii comerciale şi de birouri pe cele şase etaje, păstrând detaliile arhitecturale ale faţadei.

Investiţia FF Group pentru reconstrucţia clădirii este de aproape 5 milioane euro, împrumutul contractat de la Garanti Bank fiind în valoare de 4 milioane euro.

Din cei 5.000 mp, trei etaje totalizând 1.200 mp vor fi dedicate segmentului retail, pentru propriul magazin multibrand al FF Group, _kix. Restul clădirii va avea ca destinaţie spaţii de birouri, care vor fi închiriate către terţi. Proiectul va fi finalizat în mai 2015.

Cagri Memisoglu, Director General Adjunct Garanti Bank a declarat: "Acest proiect este foarte important pentru Bucureşti, fiind vorba de recondiţionarea unei clădiri minunate, construită în 1923 şi aflată într-una din zonele de mare interes din capitală. Prin acest parteneriat cu FF Group sprijinim dezvoltarea oraşului, urmărind strategia noastră de a ne implica în proiecte care demonstrează viziune şi grijă pentru patrimoniul oraşului".

FF Group Romania, parte a Folli Follie - Grecia (FF Group), este distribuitor şi retailer naţional de articole de sport şi fashion, având 370 de angajaţi. Compania deţine la nivel naţional o reţea extinsă de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, _kix) şi magazine tip outlet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb