Firma de avocatură "Zamfirescu Racoţi Predoiu" se extinde pe domeniul fiscal

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 4 februarie 2010

"Zamfirescu Racoţi Predoiu" îşi extinde aria de expertiză a firmei de avocatură în direcţia domeniului fis-cal şi va oferi clienţilor pachete integrate de servicii juridice şi fiscale, a anunţat ieri compania.

Practica de consultanţă fiscală "Zamfirescu Racoţi Predoiu Tax" SRL (ZRP Tax) a devenit operaţională la începutul anului 2010 şi reprezintă prima linie specială de business a casei de avocatură, entitatea nou înfiinţată urmând strategia de dezvoltare a firmei.

Ioana Şandru, desemnată partener al practicii de consultanţă fiscală, va coordona activităţile noii structuri de business. Ioana Şandru a declarat: "Confuzia generată de modificările frecvente suferite de legislaţia fiscală din România, precum şi de lipsa de claritate a multor prevederi fiscale creează dificultăţi în ceea ce priveşte implementarea de către societăţile locale sau multinaţionale care activează în România a unor politici şi practici fiscale eficiente şi în acelaşi timp lipsite de riscuri fiscale semnificative".

Serviciile oferite de ZRP Tax includ servicii de optimizare fiscală, inclusiv structurare fiscală internaţională precum structuri de tip holding la nivel internaţional, asistenţă în cadrul controalelor fiscale, precum şi în procesul de contestare a deciziilor de impunere fiscală, asistenţă în legătură cu achiziţii de societăţi, fuziuni, divizări şi restructurări, revizuiri fiscale, revizuirea clauzelor fiscale din cadrul contractelor comerciale, asistenţă în obţinerea de soluţii fiscale anticipate şi acorduri de preţ în avans.

Zamfirescu Racoţi Predoiu (ZRP) a fost înfiinţată în anul 2006 prin fuziunea a două case de avocatura locale - Călin Zamfirescu & Asociaţii şi Racoţi Predoiu & Asociaţii. ZRP oferă servicii atât pe partea de consultanţă în toate sectoarele avocaturii de business, cât şi pe cea de litigii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb