First Bank lansează noua colecţie de carduri, cu design inspirat din arta americană

J.P.
Comunicate de presă / 10 ianuarie 2022

First Bank lansează noua colecţie de carduri, cu design inspirat din arta americană

First Bank lansează o nouă colecţie proprie de carduri, pe care le transformă în accesorii artistice inedite, inspirate din arta americană. Conceptul este unic pe piaţa din România şi este aliniat cu imaginea modernă a băncii. Noul design este semnat de Cheil | Centrade şi are în prim plan elementele de identitate de brand deja cunoscute şi reinterpretate, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Pentru noi, procesul de redesign a fost un exerciţiu vizual de a aduce tribut ADN-ului american, prin celebrarea celor mai memorabile influenţe americane în design. Jucându-ne cu diferite stiluri inspirate de artişti americani celebri a rezultat o serie de carduri în care simbolul "1" ia rolul unui element central, versatil şi modular, adoptând pe fiecare card o altă cromatică, un alt pattern, un alt stil pentru a reflecta personalitatea artiştilor omagiaţi", a declarat Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

Elaborat în jurul celui mai important element vizual al brandului, simbolul "1", design-ul a avut şi un raţionament funcţional: noile carduri sunt uşor recognoscibile în portofelele electronice Apple Pay şi Google Pay.

"Noua colecţie de carduri este una premium, iar prin intermediul său le transmitem clienţilor valorile noastre, precum şi povestea artiştilor moderni americani, care au revoluţionat istoria artei. Arătând mereu diferit, dar totuşi unitar, noile carduri First Bank pot fi privite ca o serie de mini opere de artă de buzunar, ce le reamintesc mereu deţinătorilor de The American Way", a declarat Viorel Ruse, Director de Marketing şi Comunicare la First Bank.

Primele trei carduri din această colecţie, Visa Shop & Cash, Visa Business Debit EUR şi Debit Visa Platinum RON, sunt deja disponibile în toate sucursalele băncii. Toţi clienţii care îşi deschid conturi noi, dar şi cei care au nevoie să înlocuiască vechile carduri vor beneficia de cardurile cu design nou. Întreaga colecţie nouă de carduri va fi lansată până la finalul anului 2022.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb