Flamingo International: "Pe piaţa locală de retail electronic, electrocasnic şi IT&C există încă anumite segmente neexplorate"

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 decembrie 2007

Luna aceasta, Grupul Flamingo International, unul dintre principalii jucători pe piaţa locală a produselor electronice, electrocasnice şi IT&C a introdus, în cadrul magazinelor Flanco şi Flanco World, prima categorie de produse electronice neconvenţionale sub brandul Disney, adresate în special copiilor. Decizia retailerului a fost influenţată de evoluţia pozitivă a produselor neconvenţionale pe pieţele internaţionale, precum şi de potenţialul de dezvoltare a segmentului de electronice neconvenţionale în România, care în prezent înregistrează un ritm anual de creştere de 30%.

Conform reprezentanţilor Grupului Flamingo Intrernational, la ora actuală tot mai mulţi producători şi retaileri de electronice, electrocasnice şi IT&C se concentrează asupra comercializării produselor neconvenţionale, care fac parte din categoria produselor de impuls. Această tendinţă a apărut ca urmare a eforturilor susţinute din partea producătorilor internaţionali de targetare a diferitelor categorii de clienţi prin adresarea ofertelor de produse personalizate.

Reprezentanţii companiei estimează că până în 2010 produsele comercializate sub marca Disney vor depăşi valoarea de peste 7 milioane de euro.

Conform estimărilor reprezentanţilor Flamingo International, la ora actuală, piaţa produselor electronice, electrocasnice şi IT&C din România a ajuns la valoarea de 1 miliard de euro, înregistrând un ritm de creştere mai mare comparativ cu pieţele internaţionale.

La nivelul pieţelor europene, produsele neconvenţionale au înregistrat o pondere semnificativă în ultimii ani, acestea fiind prezente pe toate segmentele de retail electronic, electrocasnic şi IT&C.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb