Floria.ro, preluată de Zurich Broker

F.A.
Companii / 26 noiembrie 2013

Florăria online Floria.ro a fost cumpărată integral de Zurich Broker de la antreprenorul Mugur Frunzetti, care a pus bazele afacerii în urmă cu trei ani şi jumătate, potrivit unui comunicat de presă.

În urma tranzacţiei ce s-a încheiat la jumătatea lunii noiembrie, Floria.ro este preluată de Zurich Broker, care îşi extinde astfel operaţiunile către zona de comerţ online.

"Floria.ro este un proiect de suflet, este cel mai drag proiect pe care l-am dezvoltat. Alături de echipă, prin Floria am redefinit atât modul în care se oferă flori în România, cât şi ce înseamnă o promisiune respectată în faţa clientilor. Eu rămân alături de echipă şi voi fi consilierul Floria în comerţ electronic, dezvoltând pe viitor şi alte proiecte în acest domeniu atât de familiar mie" a declarat Mugur Frunzetti, Fondatorul Floria.ro

O dată cu achiziţia pachetului integral de acţiuni Floria.ro, Zurich Broker îşi propune să dezvolte afacerea, încurajând consumul de flori atât la nivel personal, cât şi la nivel corporate, potrivit sursei citate.

"Am ales să investim în Floria.ro pentru că este o afacere căreia, dacă ar trebui să îi asociem un singur atribut, i-am asocia cuvântul serios", a menţionat Aura Caraman, Director Operaţional Zurich Broker.

Zurich Broker se află la a doua investiţie pe piaţa din România, după achiziţia pachetului majoritar al companiei AV Security Software Distribution, care deţine drepturile de distribuţie ale antivirusului G Data pentru România şi Republica Moldova.

Valoarea pieţei de flori din ţara noastră este estimată anul acesta la 100 milioane de euro, din care vânzările online reprezintă aproximativ 2.5 milioane de euro. Creşterea anuală a vânzărilor de flori online este de circa 20%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb