FlorideLux.ro acceptă plăţi cu Bitcoin prin Coinzone

Elena Deacu
Companii / 18 mai 2015

Începând cu jumătatea lunii mai, românii au posibilitatea de a achiziţiona flori şi aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin.

Coinzone a integrat platforma de acceptare de plăţi cu moneda digitală Bitcoin pentru toate categoriile de produse de pe florăria online FlorideLux.ro, sistemul urmând să fie implementat şi în florăriile tradiţionale.

"Bitcoin prinde teren pe piaţa din România, şi nu este de mirare, având în vedere tehnologia care stă la baza întregului ecosistem. Clientul FlorideLux.ro este, în mod tradiţional, unul tânăr, activ, ancorat la tot ce înseamnă tehnologie şi digital, aşa că suntem foarte bucuroşi că îi putem oferi inclusiv opţiunea de plată cu cea mai cunoscută şi utilizată criptomonedă din lume", declară Marius Dosinescu, CEO şi Fondator FlorideLux.

Din momentul integrării platformei de acceptare a monedei digitale Bitcoin, comercianţii vor atrage noi clienţi ce folosesc metode moderne de plată, având astfel posibilitatea de creştere a afacerilor în mediul online.

"În ultima vreme constatăm că numărul comercianţilor care implementează platforma de acceptare a plăţilor cu Bitcoin este într-o continuă creştere. La FlorideLux.ro, integrarea sistemului tehnic Coinzone a durat mai puţin de 24 de ore şi este funcţional atât pentru cumpărătorii din România, cât şi pentru cei externi. Metoda facilă de plată a produselor va atrage clienţii existenţi, dar şi o nişă nouă, adică deţinătorii de Bitcoin", spune Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Odată cu implementarea platformei la comercianţi, Coinzone asigură o interfaţă intuitivă şi uşor de folosit pentru aceştia. În acelaşi timp, utilizatorii îşi pot adminstra plăţile cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou sau din vacanţă, având acces din orice interfaţă la instrumente de configurare şi raportare. Protecţia datelor este garantată şi nu implică niciun risc pentru părţi.

În momentul de faţă, platforma Coinzone este disponibilă în mai mult de 12 ţări din Europa şi se află într-o continuă extindere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb