FLORIN CÎŢU: "Nu m-am gândit la demisie"

G.B
Politică / 14 august 2021

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Florin Cîţu a făcut astăzi primele declaraţii de la izbucnirea scandalului privind "episodul SUA", afirmând că nu s-a gândit niciun moment să îşi dea demisia. Premierul spune că nu l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis despre acest subiect, însă crede că Ludovic Orban ştia despre incidentul "nefericit" petrecut acum mai bine de 20 de ani şi avea "hârtia" cu toate detaliile, potrivit Digi24.

Cîţu a remarcat că în spaţiul public a rămas greşeala sa făcută acum aproape 21 de ani în SUA.

Întrebat dacă atunci când a solicitat certificatul ONRNISS a declarat ceea ce s-a întâmplat în SUA, Florin Cîţu a spus că, în România, preşedintele, premierul, miniştri, nu se face cerere pentru ONRNISS. "Avem acces la aceste informaţii fără a face cerere".

Premierul spune că nu l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis despre acest subiect, însă crede că Ludovic Orban ştia despre incidentul "nefericit" de câteva luni.

"Nu am adus în discuţie acest lucru faţă de domnul preşedinte. În ceea ce îl priveşte pe domnul Ludovic Orban, un coleg mi-a spus că acum câteva luni de zile i-a arătat această hârtie şi i-a spus că o are. Deci, presupun că avea această informaţie", a spus Cîţu.

Cîţu: Nu m-am gândit niciun moment să demisionez. Cazierul meu este curat în România

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat acum cu preşedintele despre acest subiect, Cîţu a spus că da şi a precizat că nu s-a gândit să demisioneze.

"Au fost respectate toate procedurile legale pentru a fi numit premier, nu am considerat că e un element negativ pentru a fi numit în funcţie", a mai spus şeful Executivului.

Prim-ministrul a precizat că nu a considerat relevant acest subiect pentru funcţia sa.

"Cazierul meu în România este curat" a declarat Cîţu.

Opinia Cititorului ( 30 )

  1. ROMANI. LUATI cu LAMAIE de la PRESEDINTELE VOSTRU ca sa nu va COLETITI. Cat mai are de stat la COTROCENI,IOHANNIS ,o sa va duca la SAPA de LAMN. Ma bucur pentru voi dragi Romani,ca sunteti MASOCHISTI. Ciolacule,ia si tu,ca de frica lui TIMMERMMANS,i-ai tradat pe cei pe umerii carora plangi. Cand ai masina la scara,te bucuri de salariu BABAN,uiti ca esti presedintele PSD,adica cel care trebuie sa apere pe cei cu venituri mici. Daca un PREMIER de la PSD erea PENAL ca si CATU,va lua pe toti DNA cu DUBELE si cu CATUSELE la maini. Peste ROMANIA,a COBORAT ,NOAPTEA POLARA.!

    1. Mai omule,intelege ,odata ca asta-i Romania si nu mai fierbe atat in suc proprii.Soarta noastra a fost scrisa in urma ca ani,atunci cand noi, lasi,a trebuit sa contribuim ca sange la o revolutie orcherstata si dirijata de altii.pentru asta platim,Marii dirijori sunt scumpi,si nu permit publicului neinitiat sa modifice scsnariul.

      Eu,nu fierb in suc propiu ca am ce imi trebuie,insa voi,cei care l-atui votat pe IOHANNIS,ardeti nu numai in propiul suc,dar vara ardeti la soare si iarna o sa dardaiti in case mai rau ca la polu nord.Aveti ce v-ati dorit. Va doresc sa traiti,cum ati ales.!

      Cine zicea ca in Romania se traieste rau?! Ia uitati-va la analfabetul asta, care dupa cata carte stie, nici un loc sub pod n-ar merita, iar el se lauda ca are de, toate... "Polu nord"!

      MAIDANEZULE,se vede de la o posta ca iti place cacatu lui IOHANNIS si SULA lui CATU. Infuleca si apoi suge ca si vitelu nou fatat. Da ,am ce imi trebuie si am si minte nu ca voi prostii care l-ati votat pe IOHANNIS si il sustineti pe CATU. Poti sa o duci la mancat si la supt si pe nevastata ca se pare ca amandoi sunteti niste flamanzi.!

      eu l-am votat pe Iohanis si il apreciez pe Catu si sunt foarte multumit de viata mea...banii ii castig din munca mea de medic cardiolog

      Cati romani ai ucis pana acum. daca nu iti marea PSDul leafa ereai un boschetar care asteptai plicurile bagate in buzunar de la amaratii care iti treceau pragu. Am vazut de ce sunteti in stare unii dintre voi medicii,sunteti un fel de copii ai lui MENGELE.Lasa ca nici acum nu ti-ai uitat vechiul obicei. Asa ca lasane si treci la tratamentul pe care ti l-am recomandat eu.!

      Invata mai intai gramatica limbii romane,prostane,ca ce e la gura ta nici macar apele Dunarii nu te mai spala!Legi pronumele de verb,nu cunosti verbul,,a fi,,....Ce tampit!

      Adica ....

      Mentale.Recunosc nu sunt filolog,însă eu am câștigat banii prin munca cinstită nu ca tine care ai luat banii cu japca de la amaratii care credeau că tu ii vei însănătoși.Cand colo,tu,ii buzunarele și pe cei mai multi i ai trimis în cimitir.Asa ca lăsând cu aroganță,întrucât dacă i ai votat pe Iohannis și Ca tu,esti un Infractor ca și ei.!

      Confunzi marfa cu ambalajul!Eu nu sunt cardiologul iar tu nu trebuie sa fii filozof pentru a cunoaste notiuni elementare de gramatica.Ai macar opt clase?

      Bani dati de psd si Dragnea ca altfel acum aveati salarii de mizerie ,nu protestau terfelistii in piata ca au dat pomana electorala la doctori si bugetari

    Deci, dupa mintea lui, un penal e penal doar in tara in care e condamnat penal! Putea fi si violator in SUA, in Romania e considerat virgin! Oricum, are si el un pic de dreptate: infractiunea comisa de el n-ar fi chiar asa de grava daca alcoolemia n-ar fi aratat consumul a echivalentul a minim patru sticle de vin!

    Pai, de ce si-ar da Cuţulache demisia, cand e sprijinit de catre Dulap si de serviciile antinationale, cu scopul de a realiza fiecare punct din agenda marxista si antiromaneasca a papusarilor straini? Ce mai conteaza, ca mai avem in plus si-un prim-ministru penal, cand Constitutia tarii si drepturile romanilor au fost deja terfelite si calcate in picioare de Dictatura medicala grupata in jurul Salamului sasesc?! Cand totul este penal si in acelasi timp penibil, in Colonia noastra cea de toate zilele?

    aceasta masinuta stricata a fost adusa in fruntea guvernului cu acceptul tuturor , incepand cu servicii secrete si terminand cu asa zisa opozitie care s-a limitat sa chibiteze in loc sa-l dea in judecata si plingeri la organe abilitate . cel mai vizibil exemplu este acest penibil ciolacu care se screme zilnic sa faca pe indignatul si alte din astea .daca toate aceste marionete de care vorbeam erau bine intentionate , il opreau pe acest nero de balaceanca atunci cand era cu chibritul in mana , nu acum cand a ramas doar scrum . asta a fost misiunea lui si acum poate sa plece linistit pe la vreo banca sau un post caldut bine platit , asa cum sint rasplatiti toti tradatorii .

    1. Lasati psd ul in pace la alegeri au spus ce se va intampla in Romania daca vin astia la putere ,acum luati opinia politica"mu.e psd"inapoi

      Tâmpeniile astea sunt invatate de la scoala sovietica. Penalul zice ca nu isi da demisia iar tu pierzi vremea sa povestesti ce nasol e ciolacu. In mintea voastra năclăita (îmbibată cu propagandă murdară) la orice greseală, distrugere, hoţie făcută de cei de la putere, vinovaţi sunt cei din opoziţie.

      mai lasa placa cu scoala sovietica ca-i fumata ! de ce nu i-a facut plingere penala lui catu daca-i asa rau la parchet la dna ? daca esti prost si pui botu la teatrul lui ciolacu , stai asa cum stai de 30 de ani si te duci dupa fentele smecherilor care se rotesc la furat !

      Este evident ca esti protobou. Pentru hotia de la S1 au facut unii plangere si dupa aproape 9 luni rezultatul este zero. Este atat de clar incat si un trepanat ar putea intelege. Smecherii care sunt acum la furat sunt vizibili. Apare si valceanu ca sa fie gasca mai rotunda. Deci dupa neuronul tau tot ciuma rosie este cauza.

      Poti face tu plangere penala lui ciolacu pentru favorizarea infractorilor de la pnl/usr

      n-ai inteles nimic prostule , incerc sa desenez , da , astia de acum fura, dar in intelegere cu psd , care va veni dupa ei si nu vor fi deranjati din furat de catre pdl . adica , prostule , sint intelesi o tura fur eu o tura furati voi ! pricepi vita desculta , indragostita de psd ! adica , prostule , este de vina si psd si pdl !

      pot face , dar ma baga cineva in seama ?

      Psd si Ciolacu nu trebuie sa faca nimic,daca vreti sa l dati jos pe citu faceti voi plangere sau iesiti in strada,cand spunea Dragnea ca iohanis pnl usr o sa vanda tot le spuneati ca sunt prosti,hoti,mincinosi si le dadeati m..e,acum realizati ca au venit unii mai hoti mai prosti,mai nemernici

      da, de ce nu trebuie sa faca nimic ? nu spune ca-i opozitie ? daca eu fac plingere se sterg cu ea undeva , daca ies in strada imi da amenzi cat nu castig intr-un an . se pare ca esti undeva plecat din tara , ca nu prea cunosti realitatea .

      Te-ai intors de la marsul homosexualilor si esti stresat pe langa faptul ca esti prostobou. Nu iti mai explic pentru ca nu esti in stare sa intelegi. Mai bine te odihnesti dupa efortul de ieri, am aflat ca aia sunt cam rai si agresivi cu voi astia mai blegi.

      de prost ce esti , nici aici n-ai nimerit-o , n-ai nici un contraargument , si ca orice prost fara idei , ai bagat-o pe aia cu lgbt , sa moara ala care a fost la marsul de care ai grohait !

      Nu iti doresc sa mori pentru e mai este nevoie de protoboi ca tine. Unii sunt platiti sa vomite niste prostii, altii, ca tine, sunt doar dresati care repeta niste rashini standard. Cand era psd la putere, pentru toate hotiile si prostiile erau doar ei vinovati. Acum cand sunt la putere golanii dă

      'driapta' impreuna cu bolsevicii, toti sunt vinovati, sunt in gască, o gramada de rashini. Cum am zis, repet cu speranta ca poate intelegi, unii sunt platiti iar prosoboii ca tine vomita doar pentru ca asa sunt dresati. 

    nu a baut suficient pentru asta.

    Ce porc nenorocit Catu asta. Condamnat pt conducere sub influenta unui litru de tuica sau droguri de mare risc in SUA si nu a declarat acest lucru la intoarcerea in tara, la intrarea in PNL, la alegerile parlamentare,, la numirea ca ministru de finante, la numirea ca prim ministru.... Rusine demisia imediat...Romania are un prim ministru cobdamnat de justitia americana de conducere sub influanta alcoolului si a drogurilor...Rusine Demisia imediat..Statul Roman isi pierde credibilitatea si se face de rusine cu asemenea specimen de prim ministru..Demisia...

    Nu sunt motive să demisionați !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb