FLORIN CÎŢU: ''Trebuie reformă din temelii în poliţie''

G.U.
Politică / 11 martie 2021

''Trebuie reformă din temelii în poliţie''

Premierul Florin Cîţu a declarat, astăzi, că este necesară o "reformă din temelii" în poliţie, menţionând că nu i-a văzut pe liderii de sindicat din poliţie care protestau pentru drepturi în faţa Guvernului să vină să-i explice cum a fost posibil cazul Oneşti, transmite Agerpres.

"Am spus că trebuie reformă din temelii. Au fost 30 de ani de zile în care lucrurile s-au solidificat şi pe care românii nu le mai acceptă în forma în care s-au solidificat. Şi trebuie reformă din temelii. Am şi spus acum câteva zile: nu-i mai văd pe liderii de sindicat din poliţie care erau toată ziua în faţa Guvernului şi îmi cereau drepturi să vină în aceste zile să-mi spună ce s-a întâmplat, cum a fost posibil acest lucru", a afirmat Florin Cîţu la B1Tv, întrebat în legătură cu situaţia din poliţie şi raportul prezentat privind neregulile în cazul Oneşti.

Cîţu a spus că cei care doar cer salarii mai mari nu vor avea în el un partener.

"Haideţi să vedem dacă nu au dotări, să vedem unde este nevoie de dotări, cât s-a cheltuit pentru pregătire şi aşa mai departe. Putem pune lucrurile pe masă, transparent. Dacă doar stăm şi cerem salarii mai mari şi drepturi mai multe, nu vor avea în mine un partener, dacă sunt de acord şi vor să facă reformă, toţi cei care vor să facă reformă a statului vor avea în mine un partener", a adăugat premierul.

Împuternicitul adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, Florentin Brăcea, a declarat, astăzi, că poliţiştii care au intervenit în cazul Oneşti nu ştiau că autorul crimelor avea antecedente penale, informează Agerpres.

"O primă concluzie a anchetei - poliţiştii care au intervenit nu au documentat profilul autorului", a spus Brăcea într-o declaraţie de presă la sediul IGPR.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cum sa faci domnule reforma cu oameni pusi acolo dupa 3 luni de scoala, care (unii) citesc si scriu cu greu. Poate daca ii dati la reforma pe multi de acolo.

    PSD-ul a distrus, prin ordonantele si legile aiurite, facute de oameni nepriceputi ca LOV si aceasta importanta institutie a statului. Oameni tineti, pregatiti cu experienta au fost obligati (indirect) sa se pensioneze. Locurile lor au ramas vacante sau au fost ocupate de nepriceputi. Asa se explica moartea tanarului , impuscat cu multe gloant la Bucuresti, asa se explica esecul de la Onesti, asa se explica circul cu interlopii, cand sute de politisti pazeau, pe banii nostrii, usile lor. Sa nu mai vorbim de politistul de la Tg Jiu (politistii) care nu stia sa manuiasca pistolul din dotare. Incompetenta domnule.  

    Trebuie sa fie verificate angajarile din ultimii 10 ani si gasiti si eliminati incompetentii de acolo. Apoi, trebuie inceputa pregatirea celor ramasi prin cursuri in institutii controlate de terti, sa nu poata sa-si dea diplome si doctorate intre ei. 

    Si in final, politia sa stie si sa poata actiona impotriva unui criminal ca cel de la Onesti si in orice situatie.  

     

    DAAA, mai trebuie angajate citeva sute de mii de ciocoflenderi in politie, jandarmi, sri ca la 47-48 de ani ii scoateti la pensie si mai trebuie cumparate citeva mii de Dacia noi , doar vedeti ca daca nu mai cumpara institutiile statului Renault anunta ca poate trimite oamenii acasa si militienii si jandarmii pot face varice de la statul in piciaore si orbi de la statul pe Facebook. Nu uitati sa mariti si norma de amenzi de fiecare militian si jandarm.

    ÎNCEPEȚI CU ȘEFUL ȘEFULUI !!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb