La cinci ani de la numirea în funcţia de director general, Toth Csaba părăseşte echipa de management a Fornetti România, companie care deţine cel mai extins lanţ de patiserii pe plan local, iar noua poziţie este ocupată, începând cu data de 1 mai, de Cristian Andrei, cel care până acum a avut funcţia de director operaţional în cadrul companiei.
Cristian Andrei, noul director general al Fornetti România, are 36 de ani şi o experienţă de 12 ani în domeniul food şi beverage la nivel internaţional, arată un comunicat remis, astăzi, de companie. Acesta a ocupat posturi de conducere pe partea operaţională şi de producţie, fiind manager de producţie la Kerry Foods, la trei fabrici cu specific alimentar din Marea Britanie şi Irlanda şi manager tehnic în fabrica Heineken din Marea Britanie. Andrei s-a alăturat companiei Fornetti în ianuarie 2017 şi a coordonat acţiunile de Logistică-Aprovizionare şi Producţie, el sosind de la Heineken România, unde a fost manager de întreţinere autonomă.
"Realizez că preiau o foarte mare responsabilitate, însă am încredere în companie, în produsele pe care le facem şi în angajaţii care au arătat devotament şi implicare în aceşti 16 ani de existenţă a Fornetti pe piaţa din România", a declarat noul director general al Fornetti România, Cristian Andrei.
Andrei a absolvit studiile de inginerie economică la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, fiind originar din capitală, iar în Anglia a participat la cursuri de management la Colegiul Bournemouth&Poole.
Toth rămâne să sprijine societatea, în funţia de consultant extern, pentru o perioadă limitată de timp.
Structura organizaţională din România nu va suferi alte modificări, arată societatea.
Fornetti România are circa 400 de angajaţi şi aproximativ 700 de unităţi deschise în sistem de franciză.