Francezii de la Atos vor să angajeze 100 de IT-işti braşoveni

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 octombrie 2015

Francezii de la Atos vor să angajeze 100 de IT-işti braşoveni

La nivel naţional, compania va recruta 750 de persoane, tot anul viitor

Furnizoul de servicii IT Atos, cu 1.350 de angajaţi în prezent, ar vrea să recruteze încă 750 de persoane până la finele anului următor, însă consideră că, din motive obiective. Probabil va reuşi să atragă doar o parte din personalul vizat. Potrivit reprezentanţilor companiei franceze, în biroul Atos din Braşov lucrează în prezent 100 de persoane, iar până la finele anului viitor se doreşte dublarea acestei echipe.

"Ne-am propus să recrutăm 750 de persoane până la sfârşitul anului viitor, dar, ţinând cont de faptul că este o piaţă extrem de competitivă, în care practic nu există şomaj, ne-am bucura să încheiem anul viitor cu un număr de 1.800-2.000 de angajaţi", a subliniat Cătălina Dodu, country manager Atos România, într-un comunicat. Campania de recrutare va fi derulată în următoarele luni, în toate oraşele în care Atos România este prezentă (Timişoara, Bucureşti, Braşov şi Iaşi), dar nu se va limita la acestea.

Atos caută în special candidaţi seniori, cu experienţă mai mare de 3-4 ani în domeniul IT. Printre poziţiile disponibile se numără: SAP Basis Senior Administrator, SAP HANA Administrator, ABAP Developer, Java Developer, .Net Developer, SharePoint Senior Administrator, Unix Senior Administrator, Windows Server (Wintel) Senior Administrator, Database (MS SQL/Oracle) Administrator, Exchange Senior Administrator, Mainframe Specialist, Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar), Virtualization Engineer, Cloud Integration Senior Arhitect, Cloud Migration Senior Arhitect şi Cloud Solutions Technical Engineer. Pe lângă poziţiile care necesită pregătire tehnică, compania oferă şi poziţii precum: Business Assurance and Improvement Consultant, Contract Assurance Consultant, Continuous Improvement Manager, Solution Design Arhitect, IT Project Manager şi Program Manager.

Viitorilor angajaţi li se oferă, pe lângă salarii, o serie de beneficii, precum decontarea echipamentelor sportive, abonamente la săli de fitness şi welness, echipamente IT, programe software, vacanţe, pensii şi asigurări private până la un plafon stabilit cu angajatorul. În plus, compania are implementat şi un sistem flexibil, care le permite angajaţilor să lucreze de acasă.

Prezentă pe piaţa locală din 2011, compania are acum 1.350 de angajaţi, majoritatea, peste 1.000, fiind la centrul din Timişoara. Atos vizează o dezvoltare susţinută şi în celelalte oraşe în care este prezentă. În urma achiziţiei XEROX ITO în iunie 2015, firma activează şi în Iaşi, urmând să dezvolte şi această locaţie ca un centru de competenţă pentru servicii IT.

Atos România a avut o creştere susţinută a numărului de angajaţi din România. În 2014 numărul acestora s-a dublat, iar după o perioadă de stabilizare în 2015, extinderea puternică a echipei, cu până la 50%, va continua în 2016.

Atos SE este o companie de servicii în tehnologia informaţiei, cu venitul anual pe 2013 de 8,6 miliarde euro şi 76.300 angajaţi în 52 de ţări. Având clienţi globali, oferă servicii de consultanţă în tehnologie, integrare sisteme şi gestionare infrastructură informatică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb