Fundaţia Vodafone România a renovat departamentele de Oncologie şi Ecografie din cadrul Institutului Clinic Fundeni

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 23 ianuarie 2009

Fundaţia Vodafone România a renovat departamentele de Oncologie şi Ecografie din cadrul Institutului Clinic Fundeni

Peste 1.000.000 de Euro donati de Fundatia Vodafone pentru proiecte de asistenta medicala, in ultimii doi ani

Fundaţia Vodafone România a alocat 86.000 de euro pentru renovarea şi dotarea cu echipamente a Departamentelor de Oncologie şi Ecografie din cadrul Institutului Clinic Fundeni din Bucureşti. Acestea au fost amenajate pentru a răspunde nevoilor de ingrijire ale celor aproximativ 300 de pacienţi cu afecţiuni oncologice care sunt trataţi aici lunar.

Renovarea a inclus saloanele propriu-zise, sala de mese, dependinţele, instalaţiile sanitare şi dotarea cu mobilier complet a celor .peste 300 mp aferenti sectiilor, costul acestor lucrari fiind de 44.000 de Euro.

De asemenea, Departamentul de Ecografie a fost echipat cu un aparat performant de ecografie abdominală, în valoare de 42.000 de euro, cu ajutorul căruia vor putea fi consultaţi şi diagnosticaţi zilnic circa 80 de pacienţi.

"Acest proiect continuă angajamentul Fundatiei Vodafone Romania de a sustine programele ce vizează îmbunătăţirea conditiilor din sistemul medical romanesc. Sanatatea este un domeniu către care ne-am îndreptat atenţia in ultimii ani si vom continua sa raspundem acestei nevoi stringente a comunitatii", a spus Elena Serban, director Fundatia Vodafone România.

"Vom puta oferi pacienţilor noştri un mediu ambiant mai primitor şi mai confortabil în cele două Departamente renovate, Oncologie şi Ecografie, precum şi condiţii de diagnosticare rapidă, mult îmbunătăţite datorită noului ecograf. Este un echipament performant, care ne va ajuta să instituim tratamentul adecvat într-un timp mai scurt si sa alinam suferinta mai multor bolnavi", a declarat dr. Adina Croitoru, Sef Departament Oncologie in cadrul Centrului National de Gastroenterologie si Hepatologie al Institutului Clinic Fundeni.

Fundatia Vodafone România a alocat, în ultimii doi ani, fonduri de peste un milion de euro pentru sustinerea programelor de asistenţă medicală care au inclus şi investiţii în aparatură medicală - cardiotocografe, monitoare pentru funcţii vitale, ecografe si incubatoare performante - pentru spitale din Bucuresti şi din ţară.

Fundatia Vodafone România este o organizatie non-guvernamentală românească cu statut caritabil, distinctă de operaţiunile comerciale ale companiei. Activitatea Fundatiei Vodafone România este finanţată de către Vodafone România S.A., printr-un buget anual.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb