Furnizorul de echipamente pentru HoReCa şi retail DAAS estimează afaceri cu 10% mai mari

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 17 septembrie 2013

Furnizorul de servicii şi echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante şi magazine DAAS România estimează că va încheia acest an cu cifră de afaceri cu 10% mai mare faţă de 2012, cînd a înregistrat 23,5 milioane euro. "Segmentele care au înregistrat creşteri în 2013 sunt HoReCa (hoteluri, restaurante şi catering - n.r.) şi serviciile. (...) Proiectele pentru benzinării şi cantine, două dintre direcţiile noi vizate în planul nostru de dezvoltare, au crescut semnificativ anul acesta şi ne aşteptăm să continue acest trend în anii care urmează. În 2013, am dotat mai multe cantine decât în toată activitatea anterioară", a declarat într-un comunicat Daniel Mocanu, director general şi acţionar majoritar DAAS.

Clienţii pentru care s-au realizat proiectele au fost din zona fabricilor auto şi de ţigarete. De asemenea, DAAS a încheiat un parteneriat cu Gazprom pentru dotarea shop-urilor din staţiile de benzină cu mobilier, rafturi, bucătărie şi vitrine frigorifice.

În schimb, retailul care a reprezentat motorul companiei în ultimii ani şi-a încetinit ritmul expansiunii. Şi exporturile au fost sub aşteptări în acest an, însă compania menţine investiţiile în zona Republicii Moldova şi Ucrainei, intenţionând să deschidă şi o filială în Ucraina la sfârşitul anului, după ce anul trecut în noiembrie a fost lansată filiala DAAS Moldova.

"Pentru divizia de retail, planul nostru este să menţinem vânzările la valoarea de anul trecut de 16 milioane de euro", a mai spus Mocanu, citat de Mediafax.

Compania s-a extins şi pe segmentul dedicat industriei, realizând deja câteva proiecte mari de frig industrial, printre care depozite pentru Cora şi Kaufland.

DAAS România şi-a început activitatea în 1993 cu vînzarea de dozatoare de suc şi maşini de îngheţată. În 2002, compania şi-a făcut debutul în industria echipamentelor frigorifice şi rafturilor comerciale pentru magazinele de tip supermarket. Compania are în prezent peste 200 de angajaţi în România şi Republica Moldova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb