GABRIELA FIREA: "Fraudă dovedită, membrii USR-Plus cotrobăie în sala cu sacii plini cu voturi"

A.P.
Politică / 1 octombrie 2020

"Fraudă dovedită, membrii USR-Plus cotrobăie în sala cu sacii plini cu voturi"

Gabriela Firea cere renumărarea voturilor, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu persoane neautorizate care s-au infiltrat în camera unde erau depozitate buletinele de vot, la Biroul Electoral din sectorul 1, printr-o postare pe Facebook.

Fostul primar al Capitalei acuză USR de fraudă şi a cerut repetarea alegerilor, postând printscreenuri din imaginile apărute în spaţiul public: "Noaptea ca hoţii! Imagini şocante! Frauda dovedită! Membri USR-Plus cotrobăie în sala cu sacii plini cu voturi. Şi chiar iau saci şi îi scot din sala. Daca organizăm noi alegerile de o asemenea manieră penală, era toată lumea în stradă! Lucrurile nu pot rămâne aţa! Trebuie informate toate organismele internaţionale! Alegerile trebuie repetate!!"

Mai mult, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Sectorul 1- Secţia nr 4, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au demarat o anchetă.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Ma, dar de unde stie Madam Firea ca aia sunt membrii USR? Scrie pe ei? Viseaza ea, sau cum?

    Gaby Firea este o mahalagioaica dar nu asta e problema. Problema că unii președinți de secție de votare de la sectorul1 au fost începători și și greșit procesele verbale.

    Uitati-va pe PVurile de la secțiile 80 și 152 și. Sectorul1. 

    Exemplu, secția 80 sector 1 

    - buletine primite 1200 minus 465 de buletine în urna, trebuiau să aibă 735 de buletine nefolosite și anulate și ei au 137 de buletine anulate pe procesul verbal. Unde naiba sunt restul de buletine. Și exemplul nu e singular. 

    La secția 152 au uitat sa anuleze un pachet întreg cu 1000 de buletine neîntrebuințate și să treacă corect pe PV (au numai 40j de buletine anulate în PV) iar PVu de la secția 141 e varza.

    Organizarea lu Orban a fost varza, au lucrat numai începători în secții. 

    1. Au lucrat "meseriasii de la PsD. Aia sunt experti in masluirea voturilor si in tot genul de furtisaguri, doar ca de data asta nici asa nu le-au ajuns voturile.

      PSD-ul a pierdut Ciolanul dar inca il are pe Ciolancu.

    Mahalagioaica pizidista striga: Hotul! prindeti hotul!

    Cand de fapt pizedeul de treizeci de ani incoace a furat sub alte denumire, pdsr, toata Romania.

    Hoato, sa stai la Dragnea in celula. 

    Pai, daca scursurile alea usr-iste au primit ordin in acest sens, chiar de atotinfractoarea Securitate, ce erau sa faca? Sa nu indeplineasca ordinul care i-a favaorizat chiar pe ei? Sa fim seriosi! Asta se numeste furt la comanda!

    1. Il bati pe nen'tu cristian la table ? Nu, atunci mars si cauta brichete bune la piata Chibrit daca vrei sa inveti babaroase ca lumea de la nea Mitica Dragomir, ca sa nu mai primesti suturi in coccis... Si treci cu cateva iconite pe la Mos Iordanescu, ca sa nu te lege astia de la neuropsihiatrie in cateva zile...

      Vezi, daca ma-ta a suferit de boala vacii nebune? A fatat un bou retardat ca tine, care isi lasa excrementele pe unde nimereste, inclusiv pe acest site!! Crestinii obisnuiesc sa spuna despre astfel de boi: "De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere"!

      Vlade, mai du-te dracu sa te ia, și canta și în altă parte. Că ne-am saturat de comentariile tale de căcat. Parcă spuneai că usr o sa ia toate cele 7 primării, că STS. Du-te dracu. Acum aștept să o faci pe mama vacă și pe mine nou și să folosești câteva injurii caracteristice ție, că doar atât știi. Și atunci îți mai spun și eu inca o dată : mai du-te dracu !

      Nu te supara, dar nu o fac vaca pe ma-ta , caci as jigni vaca, in schimb pot sa afirm ca e mai tot timpul e cu gura plina, ca sa le creeze placere barbatilor! Si apropo, la ala cu coarne si coada, du-te tu si cu tot familionul tau de neanderthalieni oligofreni!

    În mod normal erau desemnați președinți cu experiență în secțiile de vot însă aceștia, când au auzit de Covid și de purtat masca FIAREI pe mufa 25 de ore, și-au băgat picioarele și AEP a delegat începători în secțiile de votare. De aceea PVurile arata la sectorul 1 de parcă le-a lovit tancul și a fost nevoie de scormonit prin saci pentru a se putea corecta buleala evidentă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb