GABRIELA FIREA: "În multe familii s-a reinstaurat sărăcia şi sărăcirea"

S.B.
Miscellanea / 24 decembrie 2021

"În multe familii s-a reinstaurat sărăcia şi sărăcirea"

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, Gabriela Firea, afirmă că "în multe familii s-a reinstaurat sărăcia şi sărăcirea", ea arătând că familiile cu venituri medii din România "trăiesc greu", informează news.ro.

Aceasta admite că sprijinul acordat de Guvern constând în majorarea pensiilor, alocaţiilor pentru copii, a salariului minim sau a indemnizaţiilor pentru persoanele cu handicap nu rezolvă problema financiară, dar constituie un ajutor pentru categoriile vulnerabile.

"O familie în România cu venituri medii trăieşte greu, pentru că totul s-a scumpit, facturile au explodat, în jurul nostru putem să spunem deja că în multe familii s-a reinstaurat sărăcia şi sărăcirea pentru că ceea ce ajungea ca şi venit în lunile trecute, acum, prin creşterea facturilor la utilităţi, practic acele sume s-au diminuat ca şi putere de cumpărare. Mai sunt şi cheltuielile de sărbători, ianuarie şi februarie vor fi luni foarte grele pentru majoritatea familiilor din România", a afirmat Gabriela Firea, joi seară, la Antena 3.

Aceasta a precizat că tocmai de aceea guvernul a decis să acorde sprijin, "atât cât s-a putut în anvelopa bugetară", pentru unele categorii sociale.

Firea a afirmat că creşterea pensiilor "nu ar fi fost posibilă" dacă PSD nu intra la guvernare, ea subliniind că această majorare "nu poate fi confundată cu pomenile electorale".

"Bineînţeles că nu este suficient, bineînţeles că nu putem să spunem că prin aceste sume alocate s-a rezolvat toată problema financiară, dar măcar pentru grupurile ţintă vulnerabile este un ajutor, este un sprijin", a spus Gabriela Firea.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Furati prea mult!

    Sunteti incompetenti si risipiti banul public. 

    Furati enorm!

    Nu aveti pic de rusine! 

    1. Nu bai LABA TRISTA. Saracia Romanilor vine de la binefacerile pe care le-a adus pe capul lor,CAPITALISMUL si aderarea Romaniei la (M)UE.La acest lucru s-au adaugat si HOTII care au FURAT pe rupte MUNCA Romanilor de dinainte de 89.CLOACA de TRADATORI care au condus TARA dupa 89 care au vandut STRAINILOR nu numai TARA dar si pe Romanii de rand care nu au FURAT cum au facut IMBOGATITII de azi.Daca pe timpul lui CEAUSESCU,Romanii aveau bani dar nu prea aveau ce sa cumpere de ei,AZI,CAPITALISTII care ne-au ACAPARAT,au unplut GALANTARELE cu toate STRICACIUNILE alimentare pe care ei le arunca la gunoi,au eliminat de pe PIATA Romaniei producatorii ATOHTONI si neau PRICOPSIT cu MOLURI,SUPERMAKETURI si asazisi INVESTITORI straini care fac in Romania PROFITURI URIASE care la ei in TARI,nu le fac in cativa ani,iar AUTORITATILE Romane de CONTROL,GARNISITE cu HOTI,INFRACTORI si PROSTI,se fac ca nu vad. Asta in timp ce Romanii care in 1989 au predat TARA la CHEIE,FARA DATORII,cu CREANTE de miliarde de dolari,cu FABRICI si UZINE pe tot teritoriul TARII,cei care au SUFERIT si CONSTRUIT o TARA FRUMOASA si bogata sunt SARACI lipitui PAMANTULUI. TRAIASCA si INFLOREASCA CAPITALISMUL care este mult mai rau ca SOCIALISMUL.!

      Nu bai LABA TRISTA. Saracia Romanilor vine de la binefacerile pe care le-a adus pe capul lor,CAPITALISMUL si aderarea Romaniei la (M)UE.La acest lucru s-au adaugat si HOTII care au FURAT pe rupte MUNCA Romanilor de dinainte de 89.CLOACA de TRADATORI care au condus TARA dupa 89 care au vandut STRAINILOR nu numai TARA dar si pe Romanii de rand care nu au FURAT cum au facut IMBOGATITII de azi.Daca pe timpul lui CEAUSESCU,Romanii aveau bani dar nu prea aveau ce sa cumpere de ei,AZI,CAPITALISTII care ne-au ACAPARAT,au unplut GALANTARELE cu toate STRICACIUNILE alimentare pe care ei le arunca la gunoi,au eliminat de pe PIATA Romaniei producatorii ATOHTONI si neau PRICOPSIT cu MOLURI,SUPERMAKETURI si asazisi INVESTITORI straini care fac in Romania PROFITURI URIASE care la ei in TARI,nu le fac in cativa ani,iar AUTORITATILE Romane de CONTROL,GARNISITE cu HOTI,INFRACTORI si PROSTI,se fac ca nu vad. Asta in timp ce Romanii care in 1989 au predat TARA la CHEIE,FARA DATORII,cu CREANTE de miliarde de dolari,cu FABRICI si UZINE pe tot teritoriul TARII,cei care au SUFERIT si CONSTRUIT o TARA FRUMOASA si bogata sunt SARACI lipitui PAMANTULUI. TRAIASCA si INFLOREASCA CAPITALISMUL care este mult mai rau ca SOCIALISMUL.!

    Tanti habar n-ai ce se intampla in lumea rurala:

    -lipsa locurilor de munca 

    -lipsa investitiilor 

    -lipsa de viziune a primarilor (mai ales PSD si-au cumparat comune ,dar si a celorlalti) 

    -lipsa de educatie 

    -lipsa de natalitate 

    N-ati facut nimic ....decat gargara, m-am saturat de prosti care sunt platiti degeaba din banii statului.

    Esti o profitoare. 

    Se refera la averea fostului primar Diamant? Asta a furat cât pentru 3 generații.

    Matale ești mai mult pe partea cu " sărăcirea "!

    Îmi explici cum de ai 150-200.000 € echivalent în bijuterii, tablouri etc?? Parcă așa apărea în declarație? 

    Aici doamna gabriela Firea Are Perfecta Dreptate.... dar nu ca ar fi meritul EI de OBSERVARE!

    O sa va ajut eu: 

    Se numeste : Misery Index - The misery index helps determine how the average citizen is 

    doing economically and it is calculated by simply adding the 

    Annual inflation rate to the Seasonally Adjusted unemployment 

    rate. 

    Din acest motiv vin cu argumente si eu in comenturi si zic ca puterea celor cu "venituri din salatii / fixe" este furata. 

    al vostru hulit cu drag .... 

    s e n a t co m en tu ri c re tine  

    1. completare

      indexul se poate calcula usor si pe orase /regiuni 

      PS: domnul Isarescu poate bagam si noi mai multe indexuri in rapoartele trimestriale. Va multumesc anticipat. 

      se mn at comen turi cre tine  

    Nu credeam sa mai aud de aceasta cocomârliță după plecarea în suturi de la primărie...a lăsat în urma o gaura de 1 miliard - bani neachitate pe subvenția la termo și lucrări antamate haotic.

    Vai de steaua noastră ! 

    1. Tara de hoți. Guvernata de p.s.d.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb