GE Consumer & Industrial a initiat cel de al 50-lea proiect de iluminat stradal în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 28 noiembrie 2007

GE Consumer & Industrial, parte a GE Industrial, anunta semnarea contractului pentru cel de al 50-lea proiect de reabilitare a iluminatului stradal în România, prin intermediul partenerului sau ElectroDaniella. Proiectul va fi implementat în orasul Curtea de Arges, GE urmând sa furnizeze surse de iluminat moderne si eficiente din punct de vedere al consumului de energie. Contractul a fost semnat pe 15 noiembrie cu ocazia GE Day în România, cel mai important eveniment organizat de companie, dedicat clientilor, partenerilor, angajatilor, oficialilor guvernamentali, studentilor si reprezentantilor mass media.

"Semnarea acestui nou contract cu municipalitatea orasului Curtea de Arges demonstreaza nu numai performanta produselor GE, lider în domeniul tehnologiilor avansate, dar si pozitia de partener de încredere pe care am reusit sa o stabilim la nivel local cu autoritatile din România," a declarat Cristian Colteanu, Director Regional Executiv pentru România, Bulgaria si Republica Moldova.

"Acum doi ani, cu ocazia primului eveniment GE Day în Romania, în iunie 2005, GE Consumer & Industrial, în parteneriat cu ElectroDaniella, a anuntat semnarea unui acord important cu primaria orasului Giurgiu pentru primul proiect amplu de iluminare stradala în România. Prin semnarea noului contract cu municipalitatea orasului Curtea de Arges, putem spune ca suntem prezenti în majoritatea judetelor tarii. Succesul nostru a fost determinat de faptul ca produsele GE Lighting încorporeaza cele mai moderne tehnologii, care contribuie semnificativ la reducerea consumului de energie, concomitent cu îmbunatatirea iluminatului - un avantaj esential pentru clientii nostrii", a declarat Vamos Tamas, Sales Manager în cadrul GE Consumer & Industrial.

Contractul, în valoarea de 0,7 milioane de Euro, are ca obiect înlocuirea sistemului existent, depasit din punct de vedere tehnologic. GE va pune la dispozitia autoritatilor locale produse care înglobeaza cea mai recenta tehnologie, corpuri EUROSTREET-ET25, cu lampi LUCALOX, care genereaza economii anuale de energie de pâna la 35% precum si îmbunatatirea calitatii iluminatului.

"Suntem încântati sa anuntam împreuna cu GE Lighting cel de al 50-lea proiect de reabilitare a sistemului de iluminare stradala, dupa numai doi ani. Este o poveste de succes. Acest lucru demonstreaza parteneriatul solid dintre ElectroDaniella si GE România. Scopul nostru este sa îmbunatatim iluminatul stradal din orase si, în acelasi timp, sa sprijinim autoritatile locale în ceea ce priveste reducerea consumului de energie", a declarat Ferenc Mezei, Presedinte & CEO al ElectroDaniella.

"Desi Curtea de Arges este un oras mic, am dorit ca si noi sa beneficiem de programul de reabilitare oferit de GE. Acest program înseamna pentru noi, în afara de un sistem unitar de iluminat si realizarea unei economii de energie anuale de peste 30% fara a lua în considerare garantia de 7 ani oferita," a spus Costinel Vasilescu, primarul orasului Curtea de Arges.

Alte doua avantaje importante alte tehnologiei GE sunt reprezentate de costurile de întretinere, care sunt minime pe durata de exploatare a produsului si de economiile rezultate ca urmare a consumului redus de energie, fapt care permite recuperarea investitiei în 7 ani.

GE Consumer & Industrial Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA)

GE Consumer & Industrial EMEA consta din 3 divizii: Lighting (Iluminat), Industrial si Appliances (produse electrocasnice). Activitatile GE Consumer & Industrial EMEA includ dezvoltarea, producerea, comercializarea si distributia surselor de lumina, produse electrocasnice si dispozitive de asigurare ale sistemelor electrice.

GE Lighting

Divizia de iluminat a GE Consumer & Industrial produce si vinde aproximativ 6.000 de lampi diferite pentru pietele rezidentiale, stradale, comerciale si industriale. Printre produse se afla o varietate de solutii de iluminat, cum ar fi becuri incandescente, halogene, fluorescente, compact fluorescente, cu gaz xenon (HID), precum si balasturi electronice sau leduri, alaturi de solutii pentru industria auto sau iluminatul miniatural.

GE

GE (NYSE: GE) este Imaginatia la Lucru - o companie diversificata, înglobând tehnologie, media si servicii financiare, care îsi propune sa rezolve cele mai dificile probleme ale omenirii. Cu produse si servicii care variaza de la motoare de avion, generatoare de energie, tehnologii de procesare a apei si sisteme de securitate, pâna la imagistica medicala, servicii financiare pentru companii si persoane fizice si productie media, GE deserveste clienti din peste 160 de tari si are peste 310.000 de angajati în întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb