"Generali Asigurări" lansează un produs individual de sănătate

A.G.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 7 iulie 2010

"Generali Asigurări" lansează "Vital Plus", un nou produs individual de sănătate, care permite acoperirea cheltuielilor în caz de spitalizare continuă din orice cauză, atât în România, cât şi în străinătate, clauze suplimentare pentru intervenţii chirurgicale, graviditate şi naştere, iar decontarea se face direct între asigurător şi prestatorii de servicii medicale, a anunţat, ieri, compania.

În funcţie de alegerea uneia dintre cele trei variante (Basic, Medium sau Best), asiguratul are acoperite următoarele clauze: control medical anual preventiv, consultaţii medicale din orice cauză, inclusiv "a doua opinie medicală", consultaţii medicale la domiciliu, investigaţii de sănătate, transport cu ambulanţa, procurarea de medicamente, efectuarea de vaccinări sau tratamente dentare. Opţional, clienţii pot alege spitalizare continuă din orice cauză, pe teritoriul României sau în străinătate, intervenţii chirurgicale sau acoperirea cheltuielilor medicale pentru perioada gravidităţii şi a naşterii.

Produsul se adresează oricărui român sau rezident cu vârsta de până la 65 de ani. Un beneficiu important este decontarea directă între centrul de coordonare al asigurătorului (Europ Assistance) şi unităţile medicale, astfel încât clientul să nu resimtă presiunea financiară. În acelaşi contract se pot include şi coasiguraţi, respectiv membri ai familiei asiguratului (soţul, soţia, părinţii sau copiii).

Directorul Asigurări de Viaţă, Generali Asigurări, Ovidiu Racoveanu, a spus: "Beneficiile noului produs de sănătate Generali Vital Plus includ flexibilitatea în alegerea acoperirilor, posibilitatea acoperirii întregii familii pe aceeaşi poliţă, preţuri rezonabile care încep de la 250 euro/an, accesul la un centru de coordonare cu o reţea naţională de peste 40 de clinici şi spitale, precum şi acoperire globală în străinătate".

Durata contractului este de un an, cu reînnoire automată. Prima de asigurare este calculată în funcţie de vârsta asiguratului şi co-asiguraţilor, precum şi de pachetul şi acoperirile suplimentare alese.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb