Generali Asigurări lansează Vital Plus

F. A.
Bănci-Asigurări / 6 iulie 2010

Generali Asigurări lansează Vital Plus, un nou produs individual de sănătate. În funcţie de alegerea uneia dintre cele trei variante (Basic, Medium sau Best), asiguratul are acoperite următoarele clauze: control medical anual preventiv, consultaţii medicale din orice cauză, inclusiv "a doua opinie medicală", consultaţii medicale la domiciliu, investigaţii de sănătate, transport cu ambulanţa, procurarea de medicamente, efectuarea de vaccinări sau tratamente dentare, informează un comunicat remis redacţiei.

Produsul se adresează oricărui român sau rezident cu vârsta de până la 65 de ani. Un beneficiu important este decontarea directă între centrul de coordonare al asigurătorului (Europ Assistance) şi unităţile medicale, astfel încât clientul să nu resimtă presiunea financiară.

"În trecut, românii au fost obişnuiţi ca statul să aibă grijă de toate, în special de sănătate şi pensie. Realitatea ultimilor ani ne-a demonstrat necesitatea unor reforme ample în sistemul de pensii. În mod similar, se observă nevoia reformelor în sănătate, în special din cauza subfinanţării evidente a întregului sistem. Într-o perioadă economică atât de dificilă cum este cea actuală, susţinerea cheltuielilor cu sănătatea poate deveni un lux pe care mulţi nu şi-l pot permite. În acest context fragil, avem nevoie cu siguranţă de o protecţie şi stabilitate financiară, pentru ca prioritară să fie refacerea sănătăţii şi nu grija "de unde facem rost de bani?". Prevenţia este în mod evident mai eficientă financiar, iar o asigurare precum Vital Plus, care îmbină beneficiile asigurării de viaţă cu cele de sănătate, poate fi salvatoare în cazul producerii unui eveniment nefericit", a declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurări de Viaţă Generali Asigurări.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Or fi ei seriosi dar raman la asiguratorul meu preferat cu care am incheiat polite de-a lungul a 7 ani de zile si n-am fost dezamagit. ASIROM-ul este un asigurator perfect pt oamenii seriosi care nu doresc sa-si bata capul in caz de accident. RCA-CASCO este o polita excelenta pt oricine nu vrea sa aiba batai de cap cu asiguratorul vinovatului. Asa imi las asiguratorul sa-si recupereze dauna.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9729
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4977
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9029
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.7210

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb