Geoană: Băsescu vrea să preia pârghiile Ministerului de Interne ca să influenţeze alegerile

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 4 septembrie 2009

Mircea Geoană şi-a exprimat temerea în legătură cu faptul că social-democraţii sunt spionaţi "într-o manieră coordonată de către actualul regim politic".

Mircea Geoană şi-a exprimat temerea în legătură cu faptul că social-democraţii sunt spionaţi "într-o manieră coordonată de către actualul regim politic".

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a acuzat ieri, la începutul şedinţei Comitetul Executivul al partidului, că preşedintele Traian Băsescu vrea să preia pârghiile Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) ca să influenţeze rezultatul alegerilor.

Potrivit NewsIn, Mircea Geoană a declarat: "În acest moment o criză politică peste cea economică şi socială ar reprezenta pentru România un risc de neacceptat. Sper să fim uniţi, să răspundem interesului general, după încercarea evidentă a actualului preşedinte de a transforma PSD în ţap ispăşitor pentru erorile coaliţiei şi, bineînţeles, din dorinţa aproape obsesivă de a prelua nu numai pârghiile financiare prin intermediari, şi care nu exclud pârghiiile de forţă în special în zona MAI, pentru a putea să controleze şi eventual să influenţeze rezultatul politic al alegerilor".

PSD ameninţă serviciile cu controlul parlamentar

Pe de altă parte, preşedintele PSD şi-a exprimat temerea în legătură cu faptul că social-democraţii sunt spionaţi "într-o manieră coordonată de către actualul regim politic".

În opinia sa, actualul preşedinte urmăreşte să transforme PSD în "oaia neagră" a coaliţiei.

Mircea Geoană a declarat:"Vreau să-mi exprim preocuparea pentru înmulţirea situaţiilor în care conversaţii de-ale noastre şi lucruri care trebuie să fie, până la urmă, în interiorul partidului sau în interiorul vieţii noastre private sunt tot mai des spionate. Şi teama mea este că sunt făcute într-o manieră coordonată de către actualul regim politic, folosind şi abuzând de puterea statului român".

Liderul PSD a avertizat că formaţiunea sa va lua măsuri, în privinţa controlului parlamentar, în zona serviciilor de informaţii, pentru ca "republica noastră să nu se transforme într-un stat poliţienesc".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. geoana ne divulga de fapt din tacticile partidului sau, cum fura ai lui la alegeri ca sa iasa pe locuri fruntase...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb