Grup Feroviar Român, printre primele patru companii de transport feroviar de marfă din Europa

E.D.
Companii #Transporturi / 19 noiembrie 2014

Grup Feroviar Român, compania fanion a Grupului Grampet, a fost nominalizat în finala secţiunii "Operatorul feroviar de marfă al anului" la Congresul Feroviar European, desfăşurat în această perioadă la Londra, arată un comunicat remis redacţiei.

Potrivit documentului, GFR a devenit, în urma eforturilor investiţionale şi de management constante din ultimii 13 ani, cel mai mare operator privat în transportul feroviar de marfă din România şi din Europa Centrală şi de Sud‐Est.

"Grup Feroviar Român este onorat de faptul că eforturile şi activităţile sale au fost recunoscute în cadrul unui eveniment care a reunit câteva dintre cele mai importante autorităţi de reglementare a sectorului feroviar din Europa", arată compania în document.

Congresul Feroviar European (European Rail Congres) are drept parteneri Comisia Europeană, European Rail Infrastructure Managers (EIM), Federaţia Europeană a Pasagerilor (EPF), Asociaţia Europeană de Transport de Marfă (ERFA), Asociaţia Internaţională pentru Transport Public (UITP), Agenţia Europeană a Căilor Ferate, KPMG, etc.

"Poziţia actuală a GFR pe piaţa transporturilor confirmă responabilitatea asumată de a transporta în deplină siguranţă produse clienţilor săi. Compania respectă cele mai stricte standarde şi aplică deseori proceduri interne mai riguroase chiar decât reglementările legale în domeniu", a afirmat Mioara Bourceanu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al GFR.

Mioara Bourceanu a transmis forurilor europene un mesaj ferm că atât companiile, dar şi autorităţile au responsabilităţi în ceea ce priveşte siguranţa feroviară.

"Guvernele europene trebuie să rezolve situaţia companiilor feroviare de stat, punând capăt politicilor protecţioniste care blochează dezvoltarea sectorului. Nueste afectat doar mediul concrenţial dar este pusă în pericol şi siguranţa feroviară pentru că sunt frecvente cazurile în care aceste companii de stat nu fac investiţiile necesare şi nu depun eforturile necesare pentru a se asigura că nu pun în pericol siguranţa transportului feroviar", a explicat Preşedintele Consiliului de Administraţie al GFR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb