Grupul Industrial GIR va furniza Loteriei Române servicii telecom de 17,3 milioane euro, pe patru ani

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 20 iulie 2011

Grupul Industrial GIR va furniza Companiei Naţionale Loteria Ro-mână (CNLR), în următorii patru ani, servicii de instalare de echipamente de comunicaţii la sediul central şi unităţile teritoriale, valoarea contractului ridicându-se la 71,15 milioane de lei, TVA inclusă (17,3 milioane de euro), anunţă Mediafax.

Contractul a fost atribuit în prima jumătate a lunii aprilie a acestui an. Anunţul de participare a fost publicat la 1 februarie, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor a expirat la 17 martie.

Autoritatea contractantă a estimat valoarea contractului la 71,15 milioa-ne de lei.

Grupul Industrial GIR a fost singurul participant care a depus o ofertă, potrivit datelor din anunţul de participare publicat pe www.e-licitatie.ro.

Prin acest contract, CNLR urmăreşte realizarea unui sistem integrat propriu de comunicaţii care să reducă efortul financiar al companiei şi să amortizeze costurile acestuia într-un ritm accelerat, se precizează în caietul de sarcini al licitaţiei.

"Obiectivele CNLR care trebuie atinse prin aceasta achiziţie sunt multiple: reducerea costurilor de comunicaţie între toate locaţiile companiei, eficientizarea derulării operaţiunilor comerciale desfăşurate în agenţii, îndeplinirea atribuţiilor operative ale tuturor structurilor operaţionale care au acces la sistem, livrarea şi administrarea eficientă a infrastructurii integrate pentru utilizatorii finali, asigurarea unui nivel maxim de securitate şi disponibilitate a sistemului integrat", se mai spune în caietul de sarcini.

GIR va furniza infrastructura integrată şi serviciile de livrare, instalare, configurare şi testare a tuturor componentelor sistemului integrat, precum şi serviciile de comunicaţii, de transfer de cunoştinţe către personalul beneficiarului şi cele de mentenanţă, garanţie şi suport, potrivit datelor din caietul de sarcini.

Înfiinţat în anul 1992, Grupul Industrial GIR desfăşoară activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exculsiv prin satelit) şi a consemnat o cifră de afaceri de 26,4 milioane de lei în 2009, în scădere cu 21,1% faţă de anul precedent, în timp ce profitul brut a scăzut cu 15,1%, la 2,8 milioane de lei.

Firma este deţinută de şase persoa-ne fizice: Vlad Constantinescu - 11%, Cristian Călinescu - 30,57%, Paul Alexandru Cârstea - 14%, Marianna Simona Sârbu - 3,43%, Ovidiu Prisecari - 20,5% şi Georgeta Constantinescu - 20,5%.

În 2009, GIR şi Poşta Română au încheiat un contract pe patru ani în valoare de 32,1 milioane de euro pentru furnizarea de servicii de telecomunicaţii, transmisii de date şi voce.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb