Grupul Wilo investeşte 6,9 milioane euro în România

G.U.
Companii / 27 iulie 2020

Grupul Wilo investeşte 6,9 milioane euro în România

Grupul Wilo, unul dintre liderii globali ai sectorului pompelor de înaltă tehnologie, a finalizat noul sediu al companiei în România. Clădirea inteligentă din Şoseaua Odăi 24, Otopeni, adăposteşte Hub-ul Regional de unde operaţiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 ţări, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, după 18 luni de la demararea proiectului de construcţie, prin noua locaţie cu birouri moderne construite pe o suprafată de 1800 mp şi spaţii pentru servicii de depozitare, asamblare şi reparaţii, extinse pe 2700 mp, România devine un centru important de coordonare a activităţilor logistice si de asamblare ale Wilo din zona europeană, certificat de Grupul Wilo SE.

Sediul a fost dat în folosinţă în luna iulie, iar evenimentul oficial de deschidere, la care vor participa membrii din boardul Wilo SE, este programat pentru toamna acestui an, a adăugat sursa.

Gabriel Niţă, Managing Director Wilo România & Moldova, a declarat: "Acest proiect, prin extinderea sa funcţională, are un rol strategic pentru Wilo în Europa de Est. Investiţia de 6,9 milioane de euro este puternic ancorată în parteneriatele de dezvoltare din zonă, pentru a răspunde cu succes şi promptitudine cererilor de servicii şi soluţii pentru instalaţiile de încălzire, climatizare şi răcire, alimentării cu apă şi evacuării apei uzate, din România şi regiune.

În mod special în această perioadă plină de provocări sociale şi economice, ne-am asumat şi ne vom asuma mai departe, cu toată seriozitatea, misiunea de a continua proiectele strategice demarate în România din devotament pentru partenerii şi clienţii Wilo."

O clădire a viitorului: modernă, eficientă, sustenabilă

Potrivit comunicatului, noul sediu aduce plus-valoare acţiunilor care demonstrează consecvent angajamentul companiei pentru anul 2020: "Wilo brings the future"/ "Wilo aduce viitorul". În timp ce construcţia îndeplineşte standardele unei clădiri eficiente energetic, faţada de sticlă asigură utilizarea optimă a luminii naturale pentru toate spaţiile de lucru, sălile de şedinţă, de prezentare ori pentru zonele de relaxare şi networking.

Mariana Corlaci, Marketing Manager Wilo România, a declarant: "Ne propunem ca hub-ul Wilo să devină foarte curând un reper pentru proiectele din industria noastră. Este conceput astfel încât să asigure cele mai bune condiţii pentru o gamă largă de activităţi: de la cele comerciale şi de comunicare de rutină, la demonstraţii şi traininguri creative şi eficiente, atât de importante pentru inovaţia ce caracterizează iniţiativele, produsele şi serviciile Wilo."

Un altfel de "bun-venit": în viitor!

Designul modern al noii clădiri se aliniază valorilor companiei: clientul, în centrul acţiunilor Wilo. Recepţia primitoare, luminoasă, spaţiile verzi de bun venit şi networking, cafeneaua, ariile modulare dedicate prezentărilor, trainingurilor şi evenimentelor şi zona interactivă care serveşte drept showroom digitalizat pentru prezentarea soluţiilor Wilo - toate încurajează comunicarea deschisă şi invită la descoperirea universului Wilo printr-o mai bună cunoaştere şi interacţiune cu oamenii, mediul şi produsele.

Noile birouri Wilo, catalizatori ai ingeniozităţii şi lucrului în echipă

Gina Ana, Manager Operaţiuni Wilo România, a declarat: "La Wilo, cheia succesului o reprezintă oamenii care îşi folosesc inventivitatea şi experienţa alături de companie. Aşa că din punctul 0 al demarării acestui proiect local, în inima conceptului de design a stat echipa. 18 luni mai târziu, suntem în faţa unui hub modern, inteligent, cu funcţionalităţi de top, pregătit să susţină obiectivele strategice regionale."

Birourile luminoase, tehnologizate, deschise, moderne şi flexibile oferă, în cei 1800 mp, spaţiu pentru creativitate, întâlniri, oportunităţi de schimb ad-hoc de idei şi soluţii, precum şi posibilităţi de retragere pentru lucru individual. Conceptul modern de birou echipat ergonomic, cu zone mobile, cu integrări de funcţionalităţi tehnologice de ultimă generaţie, ia în considerare nevoile de comunicare şi lucru în echipă, pentru procese optimizate la nivel de interactivitate, flexibilitate şi productivitate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Hai sictir!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb