Hornbach: Serviciile oferite de retailerii de bricolaj, tot mai importante

F.A.
Companii / 26 august 2013

Serviciile oferite de retailerii de bricolaj încep să aibă, pe lângă produse, o importanţă tot mai mare în procesul de fidelizare al clienţilor, potrivit unui studiu recent realizat de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de bricolaj şi grădinărit, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit companiei, printre serviciile la care apelează cel mai mult clienţii magazinelor Hornbach se numără consilierea, serviciul de mixare a vopselelor, de debitare a lemnului, de montaj, cât şi cel de confecţionare rame.

"În ultima perioadă, tot mai mulţi români acordă o importanţă deosebită serviciilor oferite de magazinele de bricolaj. Chiar dacă preţul este şi el foarte important, serviciile puse la dispoziţie au un impact pozitiv pe termen lung", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach.

Conform ultimelor studii realizate de retailer, serviciul la care apelează cel mai des românii este cel de consiliere, atât la nivelul întregii pieţe de retail de bricolaj, cât şi în magazinele proprii.

"Imediat în topul celor mai căutate servicii se înscriu cel de mixare a vopselelor şi cel de debitare a lemnului. Astfel, în funcţie de preferinţe, românii pot să îşi achiziţioneze nuanţa exactă a vopselei pe care şi-o doresc, precum şi cantitatea de material de care au nevoie. Şi serviciile de montaj sau de confecţionare rame sunt foarte căutate", precizează Hornbach.

Clienţii magazinelor Hornbach pot beneficia şi de servicii de transport în funcţie de nevoi. Aceştia pot închiria, contra cost, camionete mici cu sau fără şofer, sau camioane de mare tonaj dotate cu liză şi rampă.

Confecţionarea de perdele este un alt serviciu des solicitat de clienţi, aceştia beneficiind de croială, sulfilare şi aplicare rejansă, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb