HP lansează noi servere şi portofoliul pentru managementul clienţilor pentru companiile mijlocii

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 aprilie 2008

HP a anunţat ieri lansarea a două servere ProLiant accesibile şi eficiente din punct de vedere energetic şi un portofoliu extins de soluţii pentru managementul relaţiilor cu clienţii (CRM), creat să susţină companiile mici şi mijlocii să reducă costurile, să îmbunătăţească securitatea şi managementul relaţiei cu clienţii.

Conform raportului AMI-Partners, anul acesta, peste 60% din companiile medii incluse în acest studiu, întenţionează să investească în tehnologie pentru managementul relaţiilor cu clienţii şi acces securizat de la distanţă.

Pentru această piaţă, HP a introdus serverele ProLiant BL260c G5 şi DL120 G5, opţiuni de configuraţie CRM îmbunătăţite, instrumente de management bazate pe Linux şi tehnologie de acces la distanţă.

"Prin intermeiul cercetărilor extinse şi a interacţiunilor vaste cu clienţii, HP are acum o perspectivă valoroasă asupra nevolior clienţilor din afaceri de mărime medie", a declarat Urs Reneggli, director internaţional pentru segmentul de companii mici şi mijlocii, Technology Solutions Group, HP. "Drept rezultat, putem livra tehnologie customizată, accesibilă şi eficientă, proiectată special pentru ei."

Serverele ProLiant, accesibile şi eficiente energetic

Serverul HP ProLiant BL260c G5 oferă clienţilor serverul blade cel mai eficient din punct de vedere energetic şi cel mai accesibil ca preţ din industrie. BL260c costă cu 20% mai puţin şi consumă cu până la 64% mai puţină energie decât orice alt server blade de pe piaţă. BL260c se foloseşte împreună cu HP BladeSystem c3000 sau c7000 şi este proiectat pentru sucursalele aflate la distanţă, cu medii de maşini virtuale sau companii mici. Acesta susţine aplicaţiile CRM, de planificare a resurselor afacerilor, aplicaţii ale bazelor de date, aplicaţii web, servicii de file/print şi computing de mare performanţă.

În plus, noul HP ProLiant DL120 G5 este cel mai accesibil server HP ProLiant cu optimzare pe rack şi oferă afacerilor mijlocii eficienţă îmbunătăţită. DL120, poate fi echipat cu un singur procesor şi este dotat cu tehnologia de ultimă generaţie a Intel Xeon.

Opţiunile extinse de configurare CRM

HP a integrat tehnologiile de generaţie următoare pentru servere şi solutii de stocare în configuraţii CRM de dimensiuni medie MicrosoftDynamics, aprobate de HP, care pot reduce semnificativ timpul de implementare şi pot susţine o strategie de afaceri centrată pe clienţi. În plus, noile configuraţii Oracle Siebel CRM Professional Edition, validate de Oracle, oferă companiilor medii soluţii accesibile şi uşor de folosit.

Pentru a face faţă cererii în creştere pentru soluţii solide bazate pe Linux pentru companiile medii, HP a introdus:

Cinci configuraţii de baze de date Oracle, aprobate de HP, pentru sistemele HP Blade şi Proliant, care funcţionează pe Linux. Aceste configuraţii furnizează suport pentru 75 până la 400 de utilizatori, reduc timpul de implementare şi reduc costurile

HP Insight Control pentru Linux, o soluţie de management pentru Linux completă şi uşor de folosit. Este dotată cu tehnologie puternică de cluster Linux, care îmbunătăţeşte performanţa aplicaţiilor mărind avantajul competitiv al unei afaceri.

Securitate mobilă pentru afacerile medii

HP a anunţat de asemenea HP Secure Remote Accesss, care sprijină clienţii din companiile mijlocii să creeze oportunităţi de vânzare prin oferirea accesului uşor, securizat şi complet la informaţii importante de afacere de oriunde, oricând. Acesta se aplică şi pentru alte mecanisme HP, cum ar fi desktopurile, thin client, notebookurile, tablet PC-uri, iPAQ şi smartphones. HP Secure Remote Access include Citrix Access Essentials, serverul Microsoft Windows 2003 şi serverul Microsoft Small Business 2003 R2.

HP îmbunătăţeşte suportul canalelor de distribuţie

În efortul continuu de a da putere partenerilor, HP a anunţat de asemenea un instrument de configuraţie avansată online, pentru a ajuta distribuitorii cu valoare adăugată şi alţi parteneri din reţeaua de distribuţie să selecteze uşor şi repede cele mai bune configuraţii pentru aplicaţiile de business ale clienţilor lor.

Disponibilitate şi preţuri

Toate produsele, serviciile şi soluţiile sunt disponibile începând de astăzi. Preţurile pentru HP ProLiant BL260c G5 încep de la 1030 euro, iar pentru HP ProLiant DL120 G5 de la 645 euro. Preţurile pentru soluţiile CRM sunt disponibile prin partenerii de distribuţie ai HP şi variază în funcţie de numărul de utilizatori sau cerinţele de capacitate.

Despre HP

HP îşi concentrează activitatea pe simplificarea utilizării tehnologiei pentru toţi clienţii săi, de la consumatorii individuali până la cele mai mari organizaţii. Cu un portofoliu ce cuprinde soluţii de imprimare, calculatoare personale şi infrastructură IT, HP este cea mai mare companie IT din lume. Veniturile realizate de companie în ultimele patru trimestre incheiate pe 31 octombrie 2007 au totalizat 107.7 miliarde USD.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb