IBM intentionează să creeze 1300 locuri de muncă în domeniul high-tech în Dubuque, Iowa

N.I.
Ziarul BURSA #Internaţional #IT / 28 ianuarie 2009

IBM a anunţat că va deschide un nou centru de livrare servicii tehnologice în Dubuque, Iowa, creând astfel până la 1.300 locuri de muncă. Acest nou centru va oferi servicii IT de înaltă performanţă clienţiilor IBM.

Colaborând cu Chet Culver, guvernatorul statului Iowa, Dubuque Initiatives şi Corporaţia de Dezvoltare Greater Dubuque, IBM a semnat un contract de închiriere pe 10 ani cu prelungire opţională, pentru a ocupa clădirea istorică Roshek din centrul oraşului Dubuque. Oraşul Dubuque, Dubuque Initiatives şi IBM plănuiesc să renoveze clădirea în scopul de a face din ea o clădire "ecologica". În renovarea clădirii se va utiliza tehnologie de top eficienta din punct de vedere energetic.

"Am ales oraşul Dubuque pentru noul nostru centru de livrare având în vedere mai multe criterii, inclusiv parteneriatul public-privat favorabil din acest oraş, modelul de afaceri competitiv şi talentul şi abilitatile pe care statul Iowa şi zona centrala le-au de oferit," a spus Mike Daniels, senior vice president, IBM Global Technology Services. "Continuăm să investim în viitorul companiei IBM şi recrutăm persoane abile de care avem nevoie pentru a ne dezvolta afacerea. Centrul Dubuque Service Delivery Center este un model de creare de noi oportunităţi şi dorim sa colaboram cu acest oras şi cu statul Iowa pentru a realiza împreună lucruri marete."

"Anunţul de azi se referă la trei lucruri - Locuri de Munca, Locuri de Munca, Locuri de Munca," a spus guvernatorul Culver. "Doresc să urez bun venit companiei IBM in statul Iowa, şi doresc sa le mulţumesc că au creat cele 1300 de locuri de munca bine plătite si de inalta calificare în statul nostru. Anunţul de azi este un semn in plus că oamenii din toată ţara au descoperit ceea ce noi ştiam deja - si anume ca forţa de muncă de inalta calificare, climatul de afaceri prietenos, si calitatea vietii fac din statul Iowa un loc grozav pentru afaceri. In calitate de guvernator, nu pot să stau cu mâinile încrucişate când e vorba de facilitarea si crearea unor astfel de locuri de munca in Iowa."

Primarul oraşului Dubuque, Roy Buol, a precizat: "Suntem foarte mândri că IBM a ales orasul Dubuque pentru acest proiect şi foarte emoţionaţi de rolul pe care iniţiativa susţinută a oraşului nostru l-a jucat în luarea acestei decizii. Decizia IBM de a-şi stabili birourile în clădirea Roshek, refolosind şi adaptând o clădire istorică din centrul oraşului nostru, ilustrează angajamentul nostru comun de a participa la o dezvoltare durabilă, la păstrarea istoriei şi revitalizarea comunităţii."

"Acesta este un moment cu adevărat istoric si de transformare în istoria oraşului Dubuque şi în trei state vecine," a spus Mike Blouin, Presedintele Corporatiei de Dezvoltare Greater Dubuque. "Asteptam cu interes să participăm la crearea unei comunităţi mai puternice, caracteristica secolului 21."

Dubuque Service Delivery Center va sprijini in primul rand clienţii IBM care beneficiaza de servicii de outsourcing de pe teritoriul Statelor Unite, oferind operaţiuni pentru sistemele de tip server, servicii de securitate şi servicii end-user, inclusiv mentenanţa şi monitorizarea sistemelor hardware şi software. Serviciile utilizeaza rezolvarea colaborativa a problemelor şi procese de prevenire a defecţiunilor bazate pe standarde de service management. Angajaţii vor administra servere şi sisteme de stocare IBM de inalta clasa, esentiale pentru asigurarea unei performanţe optime a infrastructurii IT.

IBM intenţionează să angajaze câteva sute de persoane în acestă nouă clădire până la sfârşitul acestui an şi circa 1.300 de persoane până la sfârşitul lui 2010. IBM va lucra cu instituţii de învăţământ superior din Iowa, Illinois şi Wisconsin pentru recrutarea şi instruirea potentialilor angajati. În plus, IBM va căuta oportunităţi de parteneriate cu aceste institutii de invatamant pentru imbunatatirea curriculei in vederea unei mai bune pregatiri a studenţilor pentru a beneficia de oportunitatile oferite de industria IT, inclusiv pentru a ocupa posturile disponibile in cadrul IBM.

Reţeaua de distribuţie globală a IBM incorporează peste 80 de centre strategice din toată lumea şi deserveşte mii de clienţi. Capacitatea de livrare globală a IBM este un diferenţiator cheie - compania livrează servicii continue utilizandu-si infrastructura, procesele, instrumentele şi aptitudinile. Centrele de livrare globală sunt componente cheie ale strategiei IBM de a deveni o întreprindere integrată global, permiţând clienţilor să beneficieze de avantajul unor talente globale în vederea unei creşteri profitabile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb