IKEA România , creştere anuală de 10,6%

T.T.
Companii / 11 octombrie 2018

Sursa foto: Pixabay

Sursa foto: Pixabay

În anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 - 31 august 2018), IKEA România a atins vânzări de 609,348.334 Lei (fără TVA), în creştere cu 10,6% faţă de anul de catalog anterior, conform unui comunicat IKEA remis Redacţiei noastre.

"Suntem foarte bucuroşi să vedem că IKEA România continuă să fie una dintre pieţele cu cea mai rapidă creştere din Europa şi asta datorită echipei noastre dedicate din România, care a ajuns acum la aproape 1100 de angajaţi. Pe măsură ce ne apropiem de deschiderea magazinului IKEA Pallady, am continuat să investim în accesibilitatea gamei noastre pentru cât mai mulţi oameni din România prin deschiderea recentă a primelor două puncte de colectare din Timişoara şi Braşov, iar noi puncte sunt în curs de dezvoltare în alte trei oraşe," a declarat Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA SEE.

Din totalul celor 18,6 milioane de produse IKEA care au ajuns în casele românilor, 62,4% au fost articole de mobilier şi 37,6% accesorii. Cea mai bine vândută familie de mobilier de dormitor a fost HEMNES, cu 29.452 de bucăţi, în timp ce gama de lenjerii de pat NATTJASMIN a fost cea mai populară în categoria accesorii, cu 68.871 bucăţi vândute.

În anul financiar 2018, magazinul IKEA din Bucureşti a avut 1092 de angajaţi în total, o creştere de 57,1% faţă de anul financiar anterior. Vârsta medie a fost de 34 de ani, iar 87% din totalul angajaţilor spun că sunt mândri că lucrează pentru IKEA.

Parte a sprijinului său pe termen lung pentru antreprenorii sociali, IKEA a încheiat un parteneriat cu Brutăria Concordia, ajutând astfel 12 persoane din familii vulnerabile să producă şi să vândă biscuiţi pentru restaurantul din magazinul IKEA Băneasa. Fondul IKEA pentru Mediul Urban, un program de granturi pentru proiecte de mediu în Bucureşti şi în zona Ilfov, a continuat cu şase proiecte care au susţinut peste 3.000 de beneficiari direcţi în proiecte precum construirea unui acoperiş verde sau instalarea unui sistem de panouri solare într-un bloc de apartamente. În plus, ca parte a angajamentului pozitiv faţă de planetă, IKEA România a introdus două staţii de încărcare pentru maşinile electrice în parcarea magazinului Băneasa, şapte maşini electrice urmând să fie introduse în flota IKEA până la sfârşitul anului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb